Depremde zarar gören okullar ‘Renklendir Hayatı’ sloganıyla hayat buluyor

Depremde zarar gören okullar ‘Renklendir Hayatı’ sloganıyla hayat buluyor
Yayınlama: 07.02.2024
A+
A-

(İHA) – Deprem bölgesi Hatay’ın Defne ilçesinde okulların boyanmasına Marshall, ‘Renklendir hayatı’ sloganıyla destek veriyor.

“Renklendir hayatı” sloganıyla projeler gerçekleştiren Marshall, bu yıl deprem bölgesinde yer alan Hatay’ın Defne ilçesindeki okulların boyanması için boya desteği sağlıyor. Hatay İl Eğitim Müdürlüğü ve Defne İlçe Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen çalışma çerçevesinde 6 Şubat Salı günü Harbiye Mezyet Ekrem Karateke İlkokulu’nda boyama etkinliği düzenlendi.

Marshall Pazarlama Direktörü Pınar Adabağ, “Renklendir hayatı” projesi kapsamında Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirdikleri çalışmaları bu yıl deprem bölgesine taşıdıklarını belirterek, “Her yıl bu projeyle ülkemize oluşturduğumuz katma değeri Defne ilçesine odakladık. İlçemizdeki tüm ihtiyaç sahibi okulları Milli Eğitim Müdürlüğümüzle tespit ederek, Marshall olarak çocuklarımıza hayatlarının renkleneceği bir ortam oluşturup, daha konforlu eğitim görmelerini sağlamak istedik. Yaptığımız bu çalışmayla çocuklarımızın depremin neden olduğu travmadan bir parça kurtulmasını sağladıysak ne mutlu bize. 2024 yılı boyunca Defne’deki okul boyamaları devam edecek. Biz Marshall olarak okulların tüm iç ve dış cephe boya ihtiyacını karşılayacağız. Öte yandan Defne Belediyemize, Hatay İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize de projeye katkı sağladıkları için teşekkür ederiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.