Uysal:Merkez sağın partisi olacağız

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile DP Adana İl Başkanı ve partinin Adana’daki kurmayları gazetemizi ziyaret etti.

Uysal:Merkez sağın partisi olacağız
Yayınlama: 24.12.2023
Düzenleme: 25.12.2023 10:50
A+
A-

TOROS ÖZEL HABER-(SERDAR AKIN)-Adana’ya gelen Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal gazetemizin kurucusu Erden Arat’ı ziyaret ederek, yaklaşan yerel seçimler ile ülkedeki gündemi, son yaşanan olayları konuştu.

Son yıllarda çiftçi, emekli dahil herkesin maliyet dengesinin bozulduğunu vurgulayan Uysal “Tarıma dayalı politikaları yüzünden köyden metropole göç eden insanların, ekonomik şartlar yüzünden yerlerinden oynaması çok zor bir durum.Dün doğru dediklerine bugün yanlış diyorlar.İktidar kendi çiftçisine sahip çıkmıyor, Sudan’dan medet umuyor. Ama sonu iflas, paralar dolarlar heba oldu.Köydeki insanların topraklarını işleyemez hale geldiği bir dönemde, geçim sıkıntısını beraberinde getirdi. Aynı şey Adana için geçerli ve aldığımız bilgilere göre narenciye üreticilerinin çok zor durumda olduğunu biliyoruz. Çukurova gibi bir yerde pamuk ve narenciyenin bitmesinin en büyük sebebi iktidarın tarıma dayalı yanlış politikalarından kaynaklanması.Bundan sonraki dönemde alınan % 48 oyları yükseltmemiz gerektiğine inanıyorum” dedi.

MERKEZ SAĞDA AÇIK VAR, DÜZELMESİ GEREKİYOR !

Merkez sağın çok önemli olduğunu ve merkez sağda açık olduğunu, bunun da düzelmesi gerektiğini vurgulayan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal “Mevcut hükümet sistemi verileri güvensiz. Dünya kabul etmiyor. Demokrasi, hürriyet, cumhuriyet, değerleri kayboluyor. Ama milletimiz sahip çıkıyor. Demokrasiye hürriyete sahip bir kitle var ve biz buna sahip çıkacağız. Demokrat Parti ile siyaset değişecek, iktidar, hürriyet, demokrasi, genişleyecek. Değişim süreci olmalı. Merkez sağ açığı var, bu düzelmesi gerekiyor. Merkez sağ çok önemli.”dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın gazetemizi ziyaretinde DP Adana İl Başkanı Ömer Tan, eski milletvekili Cevher Cevheri, eski il başkanı Nevzat Şaşkın, DP Çukurova ilçe başkanı Mahmut Şahandar, DP Sarıçam ilçe başkanı Halil Demir, eski DP Seyhan ilçe başkanı ve aynı zamanda Çukurova Emekliler Dernek Başkanı Mustafa Tümer, iş insanı Eser Kayhan, Fahri Aygün ile Ayberk Aygün de hazır bulundular.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.