DAİMFED, Jandarma Komutanlığı’nda

DAİMFED, Jandarma Komutanlığı’nda
Yayınlama: 25.01.2023
A+
A-

DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) Jandarma Genel Komutanlığını ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-DAİMFED, Başkentte Jandarma Genel Komutanlığını ziyaret ederek gündeme ve sektöre ait istişarelerde bulundu. Ziyarete DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve DAİMFED Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Faruk Bozkurt, Nurullah Hamidi, Özcan Güngör, Enes Yılmaz, Timuçin Güvercin, Ahmet Yerdelen ve Abdullah Ulucan katılım sağladılar. Jandarma Genel Komutan yardımcısı hemşerimiz Orgeneral Ali Çardakçı ’nın konuk ettiği DAİMFED yetkilileri gündeme ve sektöre ait görüş alışverişinde bulundular.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI DAİMFED’İ KONUK ETTİ

Jandarma Genel Komutanlığı, Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakcı ziyaretle ilgili olarak; “DAİMFED olarak ziyaretimize gelen hemşerilerimizle bir arada olmanın memnuniyetini ve Ekonominin lokomotif gücü olan İnşaat Sektörünün temsilcileri Müteahhitleri bir Federasyon çatısı altında olmaları önemli bir gelişmedir. Sektörün ve yan kuruluşların kurumsal bir oluşum içinde ilerlemesi hem kendilerine hem de Ülkemize katma değerler yaratır. Bizlerde Jandarma Genel Komutanlığı olarak yapılarımızda iş birliği içinde çalışıyoruz. Müteahhitlerimizi özellikle hemşerilerimizi bir çatı altında toplanmasını sağlayan Başkan Mustafa Karslıoğlu na teşekkür ediyorum.” Açıklamasında bulundu.

MODERN KARAKOL BİNALARI YAPIYORUZ

Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakçı “Devlet olarak hizmeti halkımızın ayağına kadar götürmektir. Merkezden de bazı şeyler yapılabilirdi ama devletimizin amacı hizmeti vatandaşımız ayağına götürmektir. Jandarma Komutanlığı olarak ülkemizin taşrasında 2 bin 600 kadar karakol binamız mevcuttur. Halkımızın yakında, yanında olmak amacıyla çağa uygun yapılarda karakollar yapıyoruz. Bir zamanlar bu karakolların sayısını azaltmaya kalkıştılar. 15 Temmuz’dan sonra aldığımız yeni kararlarla özellikle Sayın Bakanımızın önderliğinde karakollarımızın sayısını her geçen gün arttırmaya gayret ediyoruz. Ülke genelinde ihtiyaç duyulan her yerde Jandarma Karakol Komutanlıklarımızı, jandarma birliklerimizi ve birimlerimizi halkımıza hizmet vermek adına tesis ediyoruz.” Dedi.

DAİMFED, JANDARMA KOMUTANLIĞINDA

Ankara’da Jandarma Genel Komutanlığında hemşerimiz Orgeneral Ali Çardakcı’yı ziyarette açıklamada bulunan DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “Hemşerimiz Orgeneral Ali Çardakcı nın bilgi, birikim ve tecrübesiyle Ülkemizin böyle önemli bir makamında olmasını görmek bizler için onur ve gurur verici. Ayrıca Jandarma Genel Komutanlığı yatırımlarında iş birliği içinde önemli hizmetler veriyoruz. Bundan sonra da DAİMFED olarak komutanlığımızın çalışma portföyünde olacağız. Hemşerimiz Orgeneral Ali Çardakcı yı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.” İfadelerinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.