DAİMFED-DHMİ istişaresi

DAİMFED-DHMİ istişaresi
Yayınlama: 23.11.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Adana DHMİ Baş Müdürü M. Alptekin Hergüner ‘i ziyaret ederek geç kalmış bir hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “Adana Hava Meydanları Başmüdürü M. Alptekin Hergüner ‘i biraz geç kalmış olsak ta hayırlı olsuna geldik. M.Alptekin Bey kardeşimiz DHMİ’nin içinden gelmiş bilgi, birikim ve tecrübeyle Baş Müdürlüğe en çok yakışan bir isim. Bu konuda Adana mıza hizmetlerinin olacağına inanıyoruz. Başarılar dileyerek tebrik ediyoruz.” Açıklamasında bulundu.

Adana Hava Meydanları Başmüdürü M. Alptekin Hergüner ziyaretle ilgili olarak açıklamasında; “DAİMFED ‘in süre gelen başarılarını sürekli takip ediyoruz. Bizi ziyaretlerini önemli buluyorum. Memnuniyetimin yanı sıra ortak paydamız olan Adana için olan çalışmalarımızdaki destekleri de bizleri gayretlendirecektir. DAİMFED ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” İfadelerinde bulundu.

Ziyaret sektör ve havalimanı hakkındaki görüş alışverişi olarak sürdü. Bundan sonrada  istişarelerde bulunmak üzere ziyaret sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.