Daha ne yapsınlar?

Yayınlama: 01.06.2022
A+
A-

Engeli ne olursa olsun yaşama tutunan insanlar, girdikleri her yarışmadan başarıyla çıkıyorlar, yaptıkları işi en güzel şekilde yerine getiriyorlar.
Engelliler özellikle spor konusunda da varlıkları göstererek, Türkiye genelinde önemli başarılar elde ediyorlar.
Bazen sağlam insanların bile başaramadıkları işi başardıklarını görünce ‘Daha ne yapsınlar” demek geliyor içimizden…
Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Lig B Grubunda 14 maçını da kazanarak Antalya’da yapılan Play-Off karşılaşmalarına katılmaya hak kazanan TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü burada oynadığı 5 rakibini de yenerek namağlup olarak şampiyon oldu ve 2. Lige çıkmaya hak kazandı.
Bu sporcuların hepsi tek tel alınlarından öpmek gerekmiyor mu? Demek ki siz önüne engel koymazsanız, engelliler kendi önlerindeki engelleri aşarken hiç zorlanmıyorlar. Hatta başarıdan başarıya koşuyorlar.
Antalya’da Kemer’deki 2. Lige terfi karşılaşmalarına giden ve burada oynadığı ilk maçında rakibi grupta da oynadığı Akdeniz Belediyesi Engelliler Spor Kulübünü üstün bir oyun sonucu 97-49 yenen TEMSA Adana engelliler Spor Kulübü’nü alkışlıyoruz
Elinize emeğinize yüreğinize sağlık olsun diyoruz. Spor ve sporcunun yanında olarak her zaman onlara destek veren TEMSA’yı da kutluyoruz. Demek ki destek verdikleri insanların aldıkları desteğin karşılığını fazlasıyla gösteriyorlar.
Yolunuz açık olsun TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü’nün tüm sporcuları, yolunuz açık olsun basketbolcular… Adana’yı gururlandırdığınız için hepinize teşekkürler…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.