Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi geleceğe hazırlamakta kararlıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kırsaldaki hayat şartlarını yükseltip insanımızın doğup büyüdüğü yerde kalmasını teşvik ederek şehirlerimizi geleceğe hazırlamakta kararlıyız.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi geleceğe hazırlamakta kararlıyız
Yayınlama: 02.02.2024
A+
A-

(AA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOFAŞ Kapalı Spor Salonu’nda, AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, “Vefatını derin bir teessürle öğrendiğimiz Alev Alatlı hocamıza Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Erdoğan, “Bizim için siyaset hayırda yarış vesilesidir. Biz rakiplerimizle eser, hizmet ve icraat konusunda yarışmak istiyoruz.” diye konuştu.

“Biz Türkiye Yüzyılı peşinde koşarken milletimizin gereken cevabı vereceğine yürekten inanıyorum”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

“Biz Türkiye Yüzyılı peşinde koşarken, kendi yıldızlarını parlatmaktan başka gayesi olmayanlara milletimizin gereken cevabı vereceğine yürekten inanıyorum.”

“AK Parti belediyeciliği, eser ve hizmet siyaseti rüştünü ispat etmiş müktesebata sahiptir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

“CHP’nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil.

AK Parti belediyeciliği, eser ve hizmet siyaseti rüştünü ispat etmiş müktesebata sahiptir. Her kim daha iyisini yapabileceğini iddia ediyorsa hodri meydan.

Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar.

Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların şehirlerimize ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?”

“Şehirlerimizi geleceğe hazırlamakta kararlıyız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kırsaldaki hayat şartlarını yükseltip insanımızın doğup büyüdüğü yerde kalmasını teşvik ederek şehirlerimizi geleceğe hazırlamakta kararlıyız.” ifadesini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.