Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı’nda ayrım asla olmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “MHP adaylarını destekleyeceğimiz 7 ilde de aynı azim, şevk ve samimiyetle çalışacağız. Cumhur İttifakı’nda ayrım asla olmayacak.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı’nda ayrım asla olmayacak
Yayınlama: 18.01.2024
A+
A-

(AA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’na katılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhur İttifakı’ndaki ortağımız MHP’nin adaylarını destekleyeceğimiz 7 vilayetimiz dışındaki tüm büyükşehir ve il belediye başkan adaylarımızı ilan ediyoruz.” dedi.

Erdoğan, “Türkiye’nin artık tehditlerle, sinsi oyunlarla hizaya getirilecek bir ülke olmadığını er veya geç öğrenecekler, bunu bir asır önce olduğu gibi öğreteceğiz.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

“Ülkemizin ikinci büyük partisi hüviyetini taşıyan CHP, mevcut yönetim altında, maalesef emperyalistlerin koçbaşlığına soyunmuş durumdadır. CHP’nin, bölücü terör örgütünün güdümünden çıkamadığı için meşruiyet krizi yaşayan DEM’lilerle yaptığı işbirliği, kirli oyunun en son sahnesidir. Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu partinin tabutuna son çiviyi, kurultay kürsüsünden teröristlere selam gönderip, bölücülerle işbirliği yaparak Özgür efendi çaktı. (CHP’ye) Kandil uzantılarına kırmızı halılar serip, Türk bayraklarını, Atatürk resimlerini ortadan kaldırarak, işbirliklerini aleni hale getirdiler. 31 Mart’ta sadece şehirlerimizi gerçek belediyecilikle buluşturmakla kalmayacağız aynı zamanda Özgür efendiyi de vesayetten kurtarıp özgürleştireceğiz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “MHP adaylarını destekleyeceğimiz 7 ilde de aynı azim, şevk ve samimiyetle çalışacağız. Cumhur İttifakı’nda ayrım asla olmayacak.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, “Hiç kimse, şahsımız dahil hiç kimseye, ‘tıpış tıpış oy vermek’ zorunda değil. Biz, ayrım yapmadan insanımızı ‘velinimet görerek’ kapısını çalmak zorundayız.” dedi.

AK Parti’nin Ankara’daki aday tanıtım toplantısı başladı

AK Parti’nin Ankara’daki Aday Tanıtım Toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla başladı.

ATO Congresium’daki toplantı için katılımcılar ve basın mensupları, sabah saatlerinden itibaren güvenlik kontrolünden geçtikten sonra içeri alındı.

Salona, “Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız, kararlıyız” yazılı pankart asıldı.

Platformun arkasındaki led ekranda ise “Hazırız, kararlıyız” yazısı ile AK Parti ve Türkiye Yüzyılı amblemleri yer aldı.

Salonun dışında basın mensuplarının canlı yayın yapabilmesi için alanlar oluşturuldu.

Toplantı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın salona gelişiyle başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa, AK Parti MYK ve MKYK üyeleri, bazı kabine üyeleri, milletvekilleri ile AK Parti ve MHP İl Başkanları katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantıda, 17’si büyükşehir olmak üzere 48 ilin belediye başkan adaylarını açıklıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.