Cumhur ittifakı belediye meclis üyelerinden ulaşım fiyatına tepki

Adana Büyükşehir Belediye meclisinde ulaşıma yapılan zam ile tepki gösteren Cumhur İttfakı üyeleri diğer şehirlere rağmen pahalı olduğunu belediye olarak bir çözüm bulunması ve fiyatların geri çekilmesini istediler.

Cumhur ittifakı belediye meclis üyelerinden ulaşım fiyatına tepki
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde önceki gün yapılan meclis toplantısında Cumhur İttfakı üyeleri diğer şehirlere rağmen pahalı olduğunu belediye olarak bir çözüm bulunması ve fiyatların geri çekilmesini istediler.

Gündem dışı söz alarak konuşan MHP Grup Başkanvekili Cemal Altındağ şunları söyledi:

“Bildiğiniz üzere toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Daha 25 TL olarak açıklanan ve nedeni belli olmayan bir sebeple 30 TL olması vatandaşlarımızı mağdur etmiştir. Bugün hastaneye gidecek olan ve çift araç ile gidildiğinde 120 TL gibi bir rakam çıkıyor ve gerçekten çok pahalı olduğunu söylemek istiyorum.Çevremizdeki yakın illerde fiyatlar yakın, fakat Adana ilinde hepsinden pahalı olması vatandaşlarımızı zorda bırakır. Belediye olarak  dolmuş ve otobüslere mazot desteği verelim, destekleyelim fiyatı geri çekersek vatandaşlarımız daha ucuz yolculuk yapmalarını sağlayalım.Bunun yanında sıcakların yükselmesi ile ilçelerimizde itfaiye bulunmasını istiyoruz.Bu konunun acil yapılmasını çıkacak herhangi bir yangında kötü sonuç ile karşılaşmak istemiyoruz.”

Kaynak: Özel Haber - Serdar Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.