İmamoğlu Belediyesi’nin hizmete açtığı Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, yazın sarı sıcağında serinlemek isteyen çocukların akınına uğradı. İlçe merkezinden ve mahallelerden gelen çocuklar, havuzda gönüllerince eğlenirken aileler de tribünlerden bu sevince ortak oldu. Kısa sürede bölgenin gözde sosyal alanlarından biri haline gelen tesis, özellikle okul tatilinde yoğun ilgi görüyor.
Çocukların havuzdaki neşesini yerinde takip eden İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, duygularını şu sözlerle paylaştı: “Çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Başka hiçbir şey, çocukların sevinci kadar önemli değildir. İş, başarı, sosyal statü; tüm bunlar bir kenara bırakılabilir ama çocuklarımızın mutlu olmasının verdiği huzur, her şeye değer görülür.”
"Umudun adı, geleceğin teminatı"
Başkan Karaköse, belediyecilik anlayışlarını da şöyle özetledi: “Halkın güvenini kazanan, sözüyle ve icraatıyla gönüllere dokunan bir başkan... Her adımda şeffaflık, her projesinde hizmet, her sözünde samimiyet... Umudun adı, geleceğin teminatı.”
İmamoğlu’nda çocukların hem sporla buluştuğu hem de güvenli bir ortamda sosyalleştiği havuz, yaz boyunca ilçe sakinlerinin uğrak adresi olmayı sürdürüyor.