Çukurovalı Miniklerin 23 Nisan Coşkusu

Çukurovalı Miniklerin 23 Nisan Coşkusu
Yayınlama: 21.04.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi)- Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı. Belediyenin kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler, düzenlenen görkemli etkinliklerle Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha ölümsüzleştirdi. Hafta sonu Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve adeta şenlik havasında geçen gösterilere yoğun ilgi vardı.

ATATÜRK SEVGİSİ VE COŞKUSU

Yüzlerce vatandaşın izlediği ve ayakta alkışladığı etkinliklerde miniklerin Atatürk sevgisi ve coşkusu görülmeye değerdi. Birbirinden renkli kostümleri ve danslarıyla izleyenlere büyüleyici bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı yaşatan çocuklar ve aileleri, etkinliği düzenleyen Emrah Kozay başkanlığındaki Çukurova Belediyesi’ne de ayrıca teşekkür ettiler.

MİNİKLERDEN MUHTEŞEM PERFORMANS

Çukurova Belediyesi’ne bağlı 8 semt kreşinde eğitim gören 870 çocuğun 23 Nisan Şenlikleri, izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Yüzlerce vatandaşın izlediği ve ayakta alkışladığı etkinliklerde miniklerin performansı ve coşkusu görülmeye değerdi.

DUYGUSAL ANLAR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Sahnede toplanan miniklerin hep bir ağızdan Andımızı okuması salonda bulunan ailelere duygusal anlar yaşattı.

İZLEYİCİLERDEN MİNİKLERE TAM NOT

Daha sonra rengarenk kostümleri ile halk oyunları, modern ve Latin ezgilerinden oluşan danslarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan miniklerin gösterileri büyük beğeni topladı. Öğretmenleri eşliğinde şiirler okuyarak, şarkılar söyleyerek ve danslar eşliğinde unutulmaz bir gün yaşayan çocukların çabaları büyük ilgi topladı.

YOĞUN İLGİ

Çukurova Belediyesi Tesisler Müdürlüğü tarafından organize edilen gösterilere ailelerin yanı sıra Çukurovalıların da ilgisi yoğun oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için haftalar öncesinden hazırlıklara başlayan ve Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel günü heyecanla yaşayan çocukların dansları övgüyü hak etti.

MİNİKLERİN GÖZLERİNE YANSIYAN MUTLULUK

Mutlulukları gözlerinden okunan minikler eğlenceli bir gün yaşarken, aileleri ise bu unutulmaz günü ölümsüzleştirmek için kameralarına sarıldı.  Yer yer çocuklarının şovlarına eşlik eden ve duygulandıkları görülürken, veliler etkinliği düzenleyen Çukurova Belediyesi’ne de ayrıca duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.