Çukurova’da asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

Çukurova’da asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor
Yayınlama: 02.07.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Çukurova Belediyesi, ilçede asfalt çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. İlçenin birçok noktasında asfalt kaplama çalışması yapan Çukurova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bazı bölgelerde de yama çalışmalarına devam ediyor. Başkan Soner Çetin, çalışmaların ilçenin yol konusunda sorunsuz hale gelinceye kadar süreceğini belirtti.

Çukurova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt kaplama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipleri hazırlanan plan ve program dahilinde ilçenin çalışma gerektiren tüm sokaklarında faaliyetlerini ara vermeden sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Toros Mahallesinde vatandaşların şikayet ettiği parke yollarda çalışma yaparak önce parkeleri özenle söktü ve yerine asfalt kaplama çalışması başlattı. Asfalt kaplama çalışması Huzurevleri Mahallesinin birçok sokağında da devam ediyor.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sosyal belediyecilik konusunda örnek projelerini imza attıklarını belirterek, “Ancak olağan belediyecilik hizmetlerini eksiksiz yerine getirmezseniz yaptığınız diğer işlerin hiçbir anlamı kalmıyor. Bu nedenle yol, temizlik ve park bahçeler hizmetleri eksiksiz yerine getirilmeli. Yağışlar sona erdiği günden itibaren koşullar elverdikçe Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz asfalt çalışması yapıyor. Çukurova’da yok konusunda sıfır şikayet hedefindeyiz” dedi.

Vatandaşlardan gelen istek ve şikayetleri titizlikle incelediklerini ve buna göre planlama yaptıklarını belirten Başkan Soner Çetin, “Hazırladığımız program doğrultusunda ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda Toros ve Huzurevleri Mahallelerinde yoğunlaştık. Oradaki çalışmalar sona erdikten sonra sıradaki bölgeye geçeceğiz. Bize her fırsatta güvenlerini gösteren hemşehrilerimize en iyi hizmeti verme gayretindeyiz” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.