Çukurova Balkan Türkleri Derneği’nde Yahya Kantur dönemi

Çukurova Balkan Türkleri Derneği’nde Yahya Kantur dönemi
Yayınlama: 24.01.2023
A+
A-

 

 

Çukurova Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği 4.Olağan Genel Kurulu tek liste ile yapıldı.Kongrede Dernek Başkanı seçilen Yahya Kantur, tüm üyelerine ve katılımcılara teşekkür etti.

Divan Başkanlığı’nı Dr.Özgür Kara yaparken, Divan Üyeliklerinde Boşnak Derneği Başkanı Züleyha Özbek ve Kozan Dernek Başkanı Atalay Özer yer aldı.

Çukurova Balkan Türkleri Derneği’nde önümüzdeki dönem çalışmaların hızla yürütüleceğini belirten Başkan Kantur, “Kongremize katılım sağlayan Adana Balkan Türkleri Başkanı Aziz Sağıroğlu , Ceyhan Balkan Türkleri Derneği Başkanı Erdoğan Doğan, yönetim kurulu listemize giren CHP Çukurova Başkanı Remzi Ümit Atay ,CHP Yüreğir İlçe Başkanı Anıl Tamburoğlu, değerli büyüğümüz Selman Serttepe, Murat Öztanrıöver , eski başkanımız Hayrettin Temel , Meclis üyelerimiz Zihneti Emre ve Türkan Pehlivan, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi, Genel Başkan Yardımcısı  Yasemin Yılmaz Sarıeroğulları ve kongremize katılarak bize destek sunan Zeliha Divarcı, Tüm Yerel-Sen sendika Başkanı Semiha Soylukan , Döşeme Mah. Yar. Baş. Halil Tümsoy ve tüm üyelerimize , bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim.”dedi.

Çukurova Balkan Türkleri Derneği’nin yönetim kurulu Yahya Kantur Başkanlığı’nda Murat Öztanrıöver, Hayrettin Temel, Nejat Altınok, Yasemin Yılmaz, Ramazan Çakar, Mahmut Can İnip, Zihneti Emre, Fahri Nişancı, Erkan Er, Oya Tural, Türkan Pehlivan ve Şenol Katıöz’den oluştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.