ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas’ta Dr. Türemiş 3.Kez Başkan oldu

ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı ve seçime tek aday olarak giren Dr. Ali Türemiş 3 yıllığına yeniden başkan seçildi. 3.kez...

ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas’ta Dr. Türemiş 3.Kez Başkan oldu
Yayınlama: 15.05.2024
A+
A-

ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı ve seçime tek aday olarak giren Dr. Ali Türemiş 3 yıllığına yeniden başkan seçildi.

3.kez Başkan seçilen Dr. Ali Türemiş’in Yönetim Kurulunda Mehmet Ali Çetin, Ömer Taşkıran, Müge Atakan, Zafer Türemiş, Kemal Sağ, Ertuğrul Şimşek, Mehmet Salih Şekeröz, Bilge Nartoğlu yer aldılar.

TESİS YAPMAK İÇİN YER İSTİYORUZ

Son 17 yılda Adana’da masa tenisi branşının sporcu sayısı ve elde ettiği başarıların gurur verici olduğunu belirten ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, “Birçok şehirde masa tenisine ait özel salon olmasına karşılık bu kadar başarılı Adana’da maalesef bir salonumuz yok. Masa tenisi için salon ve tesis yapmak istiyoruz. Sponsorlarımız var, belediye başkanlarımızdan bize tesis yapabilmek için 2-3 dönüm yer tahsis etmelerini istiyoruz. Sponsorlarımızla birlikte yapacağımız içerisinde salon ile kamp yeri olacak spor kompleksini Adana ve Türk sporunu kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.