CHP’li Bulut’un 10 Kasım mesajı

CHP’li Bulut’un 10 Kasım mesajı
Yayınlama: 09.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – CHP PM Üyesi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Ulu Önder Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 85. yılı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

CHP’li Bulut mesajında:

“Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir. Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir.”

Yine bir 10 Kasım günü, Kurtuluş Savaşımızın lideri, özgürlük ve bağımsızlığın simgesi, çağdaş, demokratik, laik Türkiye’nin mimarı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında sonsuz bir sevgi ve özlemle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü kaybetmenin hüznünü yaşadığımız 10 Kasım, O’nu fikirleriyle, idealleriyle anlamak günüdür.

Fikir ve düşüncelerini, ilke ve devrimlerini, gelecek nesillere aktarmak, gösterdiği hedeflere kararlılıkla yürümek; en büyük iki eserimden biri dediği Cumhuriyete sahip çıkmaktır.

Ülkemizin içinde bulunduğu ağır ekonomik ve siyasi buhrandan tek çıkış yolunun Atatürk ilke ve devrimlerine, Cumhuriyetin kuruluş değerlerine yeniden dönmek olduğunu biliyoruz.

Türkiye’nin ikinci yüzyılında Atatürk’ten aldığımız bu güçle, en büyük eseri olan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatacağız.

Atatürk, bıraktığı ölümsüz eserler ile ulusumuzun kalbinde sonsuz bir sevgiyle yaşayacak, devrimleri ve fikirleri ile yaktığı meşale, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

Demokrasiye, tam bağımsızlığa, ilke ve devrimlerine olan sarsılmaz inancımızla, eşsiz bir devlet adamı ve lider olan Ulu Önderimiz Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında sevgi, özlem ve minnetle anıyor, aziz şehitlerimizin hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.

Ruhları şad olsun…”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.