CHP’de Yerel yönetimler çalıştayı düzenlenmiş

CHP’de Yerel yönetimler çalıştayı düzenlenmiş
Yayınlama: 27.08.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Yusuf Kahraman/Serdar Akın  – CHP, Kurumsal iletişim ve medya ilişkilerini ortaklaştırma ve yerel seçim hazırlıklarını değerlendirmek amacıyla, genel merkezde bir medya çalıştayı düzenlenmiş.

Cumhuriyet Halk Partisi, kurumsal iletişim ve medya ilişkilerini  ortaklaştırma ve yerel seçim hazırlıklarını değerlendirmek amacıyla, CHP’li Büyükşehir ve İl-İlçe belediyelerinin, Medya-Basın İlişkileri ve Medya Planlama Yöneticilerinin katılımı ile “Yerel Yönetimler Medya Çalıştayı” düzenlenmiş.

Medya sektörü içerisinde gören duyan biri var ise açıklasın’ki  medya sektöründe çalışan ve partiye yıllarca kayıtsız şartsız emek veren biri olarak’ta  bizde öğrenmiş olalım…..
CHP Genel Merkezi’nde düzenlenmiş olan çalıştayda, Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aysu Bankoğlu ile yeni görevlendirme ile Medya Koordinatörlüğü görevine getirilen Necati Doğan’ın sunumunun ardından, sözde tüm katılımcılarının görüş ve önerileri alınarak, sorular cevaplanmış. Pes doğrusu Sn Erdem sarım biz bu çalışmalarla uzaya gideceğiz gibi görünüyor….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.