Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanlığı, tutuklu belediye başkanlarına moral ve dayanışma göstermek amacıyla anlamlı bir kampanya başlattı. İlçe binasında oluşturulan deftere yazılan duygu ve destek mesajlar Silivri Cezaevi’ne gönderiliyor.

Mansur Yavaş'ın istifası CHP'de deprem yarattı: Yedi belediye başkanı partiden ayrıldı
Mansur Yavaş'ın istifası CHP'de deprem yarattı: Yedi belediye başkanı partiden ayrıldı
İçeriği Görüntüle

“Seyhan’dan Silivri’ye Özgürlük Defteri” adıyla yürütülen çalışmada vatandaşlar, duygu ve destek mesajlarını ilçe binasında yer alan deftere yazarak dayanışmalarını ifade ediyor.

Kampanya kapsamında deftere yazılan her mesajlar, haftalık olarak fotokopiyle çoğaltılarak cezaevine gönderilmek üzere hazırlanıyor. Özgürlük Defteri sayesinde vatandaşların mesajları Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’e iletiliyor.

CHP Seyhan İlçe Başkanlığı, defterin halkın iradesine, demokrasiye ve adalete olan inancın simgesi olduğunu vurgularken, “Biz yazıyoruz, onlar yalnız olmadıklarını biliyor” sözleriyle dayanışma çağrısını güçlendirdi.

Kaynak: Haber Merkezi