CHP REŞATBEY’DE UZLAŞIYA NEDEN UYMADI?

CHP REŞATBEY’DE UZLAŞIYA NEDEN UYMADI?
Yayınlama: 02.08.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın- CHP Seyhan İlçe delege seçimleri dün de devam etti.338 üyesi bulunan Reşatbey Mahallesi’ndeki delege seçimlerinde 22 üye oy kullanılırken, üyeler büyük çoğunluğu il yönetimi tarafından çıkarılan delege listesine tepki göstererek oy kullanmadı.

Reşatbey Mahallesi’ndeki delege seçimleri Salı günü çoğunluk sağlanamadığı gerekçesi ile iptal edilerek, bir gün sonra tekrar edildi. Bunun üzerine aynı gün mahallenin üyeleri bir araya gelerek, uzlaşı içinde 10 kişilik bir delege listesi belirlediler.Uzlaşı listesi İl ve İlçe yönetimlerine gönderilerek, dün seçime gidilmesi kararlaştırıldı. Ancak İl Yönetimi tarafından gelen delege listesinde, bir gün önce hazırlanan uzlaşı listesinden sadece 3 kişinin isminin olması üyeler tarafından tepki ile karşılandı.

İl kongresinde doğal delege olan 2 il yöneticisinin de Reşatbey Mahallesi’nden delege listesinde olması da büyük tepki gördü. Ayrıca, sadece Reşatbey Mahallesi’nde adresi bulunan ancak, mahallede yaşamadığı iddia edilen il yöneticisinin de delege listesinde olması, isminin üzerinin çizilerek başka ismin yazılmasına neden oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.