ÇGC’ DEN BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

ÇGC’ DEN BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ
Yayınlama: 16.08.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Çağlacan Kurt- Çukurova Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen yemekli eğlenceye Adana’dan birçok basın mensubu katıldı. Geceye katılan basın mensupları, sanatçı Aleko ve Grubu’nun canlı müziği ile eğlencenin doruğuna ulaştı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir yapmış olduğu açılış konuşmasında günün anlam ve önemine dair cümlelerini şu şekilde ifade etti. “ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri bulunduğu konum itibarıyle güzel bir bölgede. Tesisimiz; nehir kenarında olmasının yanı sıra tarihi özelliğe sahip Taşköprü, HiltonSa ve Optimum ve Sheraton Oteli’nin görünümüyle de farklı bir ambiansa sahip. Burada üyelerimizle birlikte bir araya gelip, güzel ve unutulmaz anlar yaşamak istiyoruz. Kentimizde yayın yapan gazetelerimiz tesisimizde moral geceleri de düzenleyebilir. Bu tesisimizin 7/24 yaşayan bir özellik kazanması, birlik ve beraberliğimizin tesis edilmesi için büyük önem taşıyor. Tesisimizin bize kazandırılmasında ve bugünkü konuma ulaşmasında emeği geçen kişi, kurum ve kuruluşlara da teşekkür ederiz”

“ADANA’YA DAMGA VURACAK ETKİNLİKLER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

Çukurova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir, Toros Gazetesine özel açıklamada bulundu. Başkan Cafer, “Etkinliklerimizi sürdüreceğiz gazetelerle ilgili zaman zaman biz bize buluşmalar yapacağız tüm basın kuruluşları çalışanlarının önceki yıllardaki çalışanlarla bir araya gelmelerini sağlayacağız böylelikle sıkı bir kenetlenme sağlayacağız. Yazı bu şekilde atlayacağız. Adana’ya damga vuracak etkinlikler yapmayı düşünüyoruz. Katılımınızdan dolayı başta size tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”

Basın mensuplarına motivasyon olan gece, bol bol sohbetlerle ve halaylarla son buldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.