Çeyrek asrın ardından Umut Kuzey Adana’da

Adanalı sanatçı ve iş insanı Umut Kuzey, müzik kariyerinde ilk konserini verdiği Mavi Su Aqualand’de 25 yıl aradan sonra yeniden sahne aldı. Adana’nın Yüreğir ilçesindeki Mavi...

Çeyrek asrın ardından Umut Kuzey Adana’da
Yayınlama: 19.05.2024
A+
A-
Adanalı sanatçı ve iş insanı Umut Kuzey, müzik kariyerinde ilk konserini verdiği Mavi Su Aqualand’de 25 yıl aradan sonra yeniden sahne aldı.
Adana’nın Yüreğir ilçesindeki Mavi Su Aqualand’de gerçekleşen açık hava müzik festivali Milyonfest Adana’da dün müzikseverlerle buluşan Umut Kuzey, kendisi için özel bir an da yaşadı. Müzik kariyerindeki ilk konserini 1999 yılında Mavi Su Aqualand’de veren Umut Kuzey, 25 yıl aradan sonra tekrar aynı yerde sahne aldı.

Sahnelere ilk adımını attığı yerde tekrar konser vermenin kendisini çok duygulandırdığını ifade eden Umut Kuzey, “Sıcak bir yaz akşamı Adana’da Aqualand’de başlayan müzik kariyerimin 25. yılında yeniden Adanalı dinleyenlerimle buluşabilmek gerçekten gurur verici ve duygu dolu anlar yaşattı. Dilerim bu haber Adanalı genç müzisyenlerin de umudu olur. Ne tesadüftür ki, müzik kariyerimin başından bu yana şarkılarımda emeği olan değerli müzisyen Metin Türkcan ile ilk sahne aldığım yerde bugün tekrar birlikte çalma fırsatı da yakaladım” dedi.

Kaynak: Milyon Yapım - Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.