Ceyhan’ın asfalt sorunu büyük oranda çözüldü

Ceyhan’ın asfalt sorunu büyük oranda çözüldü
Yayınlama: 13.10.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, göreve geldiği günden bu yana mesai kavramı olmadan hemşehrilerine hizmet üretiyor. Gece gündüz demeden Ceyhan için çalışmaya devam eden Başkan Hülya Erdem, 3.5 yılda Ceyhan’ın büyük bölümünde asfalt sorununu çözdü.

EKİBİYLE BİR ARAYA GELDİ

Yolları, mahalleleri adeta şantiyeye çeviren Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek kadın Belediye Başkanı ünvanıyla aralıksız proje geliştiren, kadınların gücünün her alanda daha çok var olması için farkındalık oluşturan Başkan Hülya Erdem, Ceyhan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarında ekibiyle bir araya geldi.

“O YÜREK BİZDE VAR”

Dedikodulara, fitneye-fesata kulak asmadan işlerine devam ettiklerini, Ceyhan’a hizmet etmenin yürekli, onurlu ve mutluluk verici bir duygu olduğunu kaydeden Başkan Hülya Erdem, Ceyhan Devlet Hastanesi Köprüsü’nün yapımıyla büyük bir sorunun da önüne geçtiklerini ifade etti.

“Ceyhan’a hizmet yürek ister, o yürek de bizde var” diyen Başkan Hülya Erdem, “Sevgili komşularım 3.5 yılda Ceyhanımızda asfalt sorununu büyük oranda çözdük. Yapılamaz denilen Hastane Köprüsü’nü yaptık. Cumhuriyet Mahallemizde 124 sokağa asfaltımızı döküyoruz. İlçe genelinde asfalt çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ceyhanımız için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Söz verdiğimiz çalışmaları tek tek hayata geçiriyoruz. Daha da iyi olacak, daha da güzel olacak” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.