CEYHANGÜCÜ’NDE İÇ TRANSFER HAMLESİ

CEYHANGÜCÜ’NDE İÇ TRANSFER HAMLESİ
Yayınlama: 26.07.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber)Sema Başaran – Adana amatör spor kulüplerinden Ceyhangücü Spor Kulübü, iç transferde birçok ismi kadrosunda tutmayı başardı. Gerçekleşen imza töreninde kulüp yöneticileri, Salih Mehli, Sedat Baydoğan, teknik direktör Turan Kuyumcu, antrenör Mustafa Yılmaz, takım kaptanı Mesut Gül, Mehmet Can Yılmaz, Caner Deniz, Hakan Nas, Durmuş Eren, Seçkin Yalçın, Yunus Emre Koç, Ali Aşan, İbrahim Erden hazır bulundu.

İmza töreninin ardından konuşan kulüp başkanı Naci Kuyumcu; “Bu sezon teknik ve mücadele gücü yüksek bir takım ligimizde üst sıralarda yer alacağız. Koşan, teknik ve genç bir ekiple taraftarımıza seyir zevki yüksek maçlar izlettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Başta kendi takımımız olmak üzere tüm amatör spor kulüplerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Sarıçam Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü olan Ceyhangücü As Başkanı Kadir Gül ise yaptığı konuşmada; “Kurulduğumuz günden beri en büyük ve asıl hedefimiz her zaman spor kültürü ve ahlakı kazanmış gençleri topluma kazandırmak olmuştur. Bu yıl da gençleri ve yaşça olgun kariyerli sporcuları harmanlayarak Ceyhan’da gelecek planlayan ve Ceyhan’ın geleceğini planlayacak yeni bir ekibin tohumlarını atmış olacağız. Kazanmak, kaybetmek futbolun doğasında var ve biz bunu bilerek lige devam edeceğiz ve elimizden geldiğince centilmenlik örneği sergileyerek ulaşabileceğimiz en yüksek noktaya ulaşmaya çalışacağız. Çok güzel bir takım olduk. Tam bir kolej takımı havasında olan takımımızın yönetiminde gerçekten amatörlüğün çilesine talip olmuş, Ceyhan gençliği ve Ceyhan Gücü için cebinden ve yüreğinden harcayan Salih Mehli, Mehmet Kuyumcu, Mustafa Yılmaz, Sedat Baydoğan, Ali Ahen, Yalçın Gül, Veysel Pulaşlı gibi isimler camiamız ve sporcularımız adına çok büyük bir şanstır. Bunun yanında takımızın en büyük şansı ise yıllarca profesyonel futbol oynamış, milli takımların formasını giymiş, süper ligde ter dökmüş tecrübeli teknik direktörümüz Turan Kuyumcu’dur. İnşallah bu şans ve uyum sahaya yansıyacak ve başarılı bir şekilde ligi bitireceğiz. Bu vesileyle tüm takımlar için kazasız belasız başarılı bir sezon diliyorum. Umarım herkesin keyif aldığı bir sezon olur” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.