Ceyhan’da vatandaşlar aşure etkinliğinde bir araya geldi

Ceyhan’da vatandaşlar aşure etkinliğinde bir araya geldi
Yayınlama: 02.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Ceyhan’da birliği, beraberliği, kardeşliği, paylaşmayı esas alan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, hemşehrilerini ‘Aşure Etkinliğinde bir araya getirdi. Ceyhan Kent Meydanı’nda komşularıyla aşurelerini paylaştıklarını belirten Başkan Hülya Erdem, “Ceyhanımızda birlik ve beraberlik, soframızda bolluk ve bereket var. Aşuremizi paylaşan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim” dedi.

Dostluğun, iyiliğin, bereketin, kardeşliğin ve paylaşmanın sembolü olan Aşure Günü’nde kent meydanında Ceyhan Belediyesi Kadın Eli ekibinin özenle hazırladığı aşureyi paylaşan Ceyhanlılar, belediye ekiplerine teşekkür etti.

Aşureleri Ceyhanlı ailesiyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Bu topraklarda yaşanan acıları unutmamız mümkün değil. Kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Ülkemizde barışın egemen olmasını ümit ediyoruz. Dünyadaki savaşların sona ermesini diliyoruz. Aşure Günü etkinliğimiz vesilesiyle Muharrem Ayı’nda Yas-ı matem oruçlarını tutan, dualarını eden tüm canlarımızın dualarının Hak katında kabul olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.