Ceyhan’da hizmet seferberliği hız kesmiyor

Ceyhan’da hizmet seferberliği hız kesmiyor
Yayınlama: 16.08.2023
Düzenleme: 16.08.2023 10:06
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in başlattığı ‘Hizmet Seferberliği’ hız kesmeden devam ediyor. Hizmet Seferberliği kapsamında Başkan Hülya Erdem’in de katıldığı çalışmalarda bu seferki durak Gümürdülü Mahallesi oldu. Belediye ekipleriyle birlikte mahalle halkıyla bir araya gelen Başkan Hülya Erdem, hizmetleri konuştu, komşularının ihtiyaçlarını dinledi, isteklerini yerine getirdi.

Ceyhan ilçesinin dört bir yanında eşit hizmet ilkesiyle çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Başkan Hülya Erdem, “Halkımızın bize verdiği bu görevi layıkıyla yerine getirmekten başka düşüncemiz yok. Vatandaşlarımızın vergilerini kuruşu kuruşuna yine vatandaşımıza hizmet olarak sunuyoruz. Ne mutlu bize” diye konuştu.

Hizmet seferberliği kapsamında Gümürdülü mahallesine adeta çıkarma yapan belediye ekipleri mahalle genelinde asfalt tamiratından temizliğe, sosyal hizmetlerden budama ve çevre düzenlemesine kadar bir çok alanda geniş çaplı çalışma yaptı. Çalışmalarından dolayı çalışma arkadaşlarına ve vatandaşların desteklerine teşekkür eden Başkan Hülya Erdem, “Ceyhan’a hizmet yürek ister, o yürek de bizde var” şeklinde konuştu. Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, hizmet seferberliğinin tüm mahalleleri kapsayacak şekilde devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.