ÇETİN, “BİZ GECE DEMEDEN GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞAN, ÜRETEN BİR BELEDİYEYİZ”

ÇETİN, “BİZ GECE DEMEDEN GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞAN, ÜRETEN BİR BELEDİYEYİZ”
Yayınlama: 15.03.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Adana’da Çukurova Belediye ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Soner Çetin yeni dönemi ait projelerini tanıtmak için basın toplantısı düzenledi. Düzenlen basın toplantısında önce yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında hazırlıkları videoları basın mensupları ve katılımcılara izlettiler. Daha sonra İyi Parti Belediye Başkan Adayı Soner Çetin konuşmasını gerçekleştirdi.

“SÖZ VERDİĞİM GİBİ 10 YILDA, 10. TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.”

Soner Çetin, konuşmasında bazı projelerine değinerek şu ifadelere yer verdi; “Biz gece demeden gündüz demeden çalışan, üreten bir belediyeyiz ve üreten bir belediye başkanıyım ben. Bunu, hepiniz biliyorsunuz. Bu projeleri, proje ekibimle birlikte tasarlıyoruz, düşünüyoruz Çukurova’nın filizleri gibi uz projesini hiç şey yapmadan bundan utanmadan başkalarından örnek alıyoruz. Biz de dedik ki bizim yaptığımız projeler örnek alınıyor. Biz buradan gocunmayız ve bu projeyi alıyoruz dedik. Çukurova’nın filizlerine çevirdik. Ve binlerce öğrenciye bugüne kadar burs verdik. Bununla mutluluğu ve huzurunu yaşıyoruz. Değerli kardeşlerim geldiğimizin 7 ayında toplu açılış törenleri yapmaya başladık. Herkes hayırlı olsun ziyaretleriyle uğraşırken bu kardeşiniz bir yandan onu bir yandan da gece yarılarına kadar proje ekibiyle birlikte proje çalışıyoruz. Hemen Türkiye’nin en büyük cem evini ve kültür merkezini yedinci ayda yanına işte ilk güreşimizi, emekli dinlenme, ilk kadın sohbet dayanışma evi gibi beğenilen projelerimizi ve yeşil alan miktarına katkı sunarak temalı tarzlarla birlikte yedinci ayda toplu açılış törenimizi yaptık. Ondan sonra her yıl bir toplu açılış ve temel atma töreni. 9 yılda dokuzuncu toplu açılış ve toplu temel atma törenini birlikte gerçekleştirdik. İnşallah yakın zamanda belki seçime kaldı 16 gün seçime yetişmeyebilir ama o altın çağında ustalık döneminde hemen size söz verdiğim gibi 10 yılda, 10. toplu açılış törenine gerçekleştireceğiz.”

 “BİZ DE BÖYLE BİR ŞEFFAF BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI VAR.”

Soner Çetin, “Değerli kardeşlerim sabah beşte yollara düştüğümü biliyorsunuz. Sabah altıda mahalle toplantılarında sabah altıda daha gün ağarmadan mahalle toplantılarında halkımızla buluştuk. Bu kardeşimiz 2 Nisan 2014 tarihinde görevi teslim aldı. Ve cuma günü size söz vermiştik. Dört Nisan iki bin on dört Cuma günü masayı koltuğu, sandalyeyi aşağı indirdik, belediyenin bahçesinde ilk halk gününü gerçekleştirdik. O günden sonra hiç aksatmadık. Bu kardeşimiz her hafta çıkıp karşısına hesap veren bir belediye başkanı. Toplantıdan sonra vazgeçtiler. Kolay bir bir şey değil çünkü. Her hafta çık  insana yürek lazım dediler. Bilmiyorlardı ki bu kardeşlerim de mangal gibi yürek var, mangal gibi. Her hafta da çıkarız halkımıza, hesap veririz. Biz de böyle bir şeffaf bir belediyecilik anlayışı var. Şimdi yapacaklarımızı da bilmediniz, gördünüz. Bu yapacaklarımız, buradaki belirttiğimiz projeler göreceksiniz ki ileride yine bütün belediyeler tarafından örnek alınacaktır” diyerek ifade etti.

“ÇUKUROVA’NIN HER TARAFINDA BİR GÖNÜLLÜLER ORDUSU ÇALIŞMASI VAR”

Soner Çetin düzenlenen lansmanda konuşmasını şu şekilde sonlandırdı:

“Şimdi Türkiye’nin değişik yerlerine bakıyorum. Büyükşehir belediye başkanları da bazı ilçe belediye başkanları, Adana’da da biz herkesin başkanı olacağız diyorlar. Demek ki bu kardeşiniz doğru yoldaymış. Demek ki belediyecilikte siyaset olmazmış. Halkın tamamını kollamak, kucaklamak gerekiyormuş. Hizmet götürürken bana oy verdi, vermedi hesabı yapmamak gerekiyormuş. İşte bu nedenledir ki değerli dostlarım, Çukurova’nın her tarafında bir gönüllüler ordusu çalışması var. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Herkes hiçbir şey söylemeden ben bile hemen harekete geçtiler. Kendi komşularını sitelerini örgütlüyorlar. Akra arıyorlar. Arkadaşlarını arıyorlar. Diyorlar ki biz Çukurova ilçesini acemi ellere teslim edemeyiz. Bugün o gün değil, bugün ustaların dönemi olması lazım. Çünkü çözülecek daha çok sorun var. Orada demin söylediğim müstakil evler  bölgesinde beş yüz metre, üç yüz metre, bir dönüm, iki dönüm yeri olan on binlerce hemşerimiz Allah’a dua ediyor. Diyorlar ki inşallah Soner Çetin seçimi kazanır. Çünkü kazanmazsa, acemilere kalırsa bu iş en az beş sene daha ötelenir diyorlar. Çukurova’nın kaybedecek bir dakikası bile yoktur. Benim değerli hemşerilerim ve saygıdeğer basın mensupları. İşte bu nedenle son bir dönem için Çukurova için söylüyorum. Başka yerlerde aday olmayacağım demiyorum. Bak yanlış anlamayın. Çukurova için son bir dönem için sizlerden destek istiyorum. Hepinizden, basın mensuplarımızdan da destek istiyorum. Veriyorsunuz gerekli desteği. Ama biraz daha taşın altına elinizi sokmanızı istiyorum. Yani bildiğiniz, tanıdığınız, işte yaptık yapacağız değil, laf üreten değil, iş üreten, hizmet üreten ve yaptıkları ortada olan belediyecilik uygulamaları ortada olan bir belediye başkanına inanın Çukurova ilçesi bugün sonuna kadar sahip çıkıyor ve yapılan tüm araştırmalarda ama hepsinde öndeyiz. Rahat olun. Ben söylemiştim bu fark git gide açılacak demiştik. Ve dediğim gibi oluyor. Çünkü bu kardeşiniz öyle paraşütle inenlerden değil, gazi bu kardeşimiz, dağcı. Dişiyle, tırnağıyla, çocukluğundan beri mücadele ederek, dağın yamaçlarına, zirvelerine, tırmanmayı başarmış bir kardeşinz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.