Çektiği İntikam adlı film ile Türkiye’nin gururu oldu

Çektiği İntikam adlı film ile Türkiye’nin gururu oldu
Yayınlama: 26.07.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – İstanbul’da manken ve oyunculuk ile başladığı aktörlüğüne Avustralya’da devam eden Adanalı Okan Canbolat, kıtalararasına taşıyarak Avustralya’da kendini gösterdi.  Okan Canbolat’ın senaryosunu yazdığı, yönettiği ve oynadığı İntikam (Revenge) adlı filmin dağıtımı yapıldı ve büyük beğeni topladı.

Avustralya ve Türkiye’de İstanbul’da çekimleri yapılan “İntikam” adlı filmde Wilma Elles ile güzel ve başarılı bir işe imza atan Okan Canbolat’ın  ‘İntikam’ adlı filmi kıtalararasında da büyük ilgi görüyor.

Avustralya’da Plex TV’den dağıtımı gerçekleştirilen filmin değerini dünyada ünlü IMDB adlı kuruluş belirledi. 5 milyon dolar değer biçilen İntikam adlı filmde,  Hollywood oyuncusu Anna Hera, Wilma Elles, Esra Sönmezer, Tanfer German, Necdet Kökeş adlı oyuncularda yer alıyor.

Kendi adına kurulu bulunan Okan Canbolat Film Production’dan Avustralya çatısı altında yapımcılığını üstlenen Adanalı Okan Canbolat yine kendi adı ile Okan karakterini başrolde oynarken, aynı zamanda da senaryosunu yazıp filmi de yönetti.

Avustralya’da yaptığı işlerle adeta herkesin ilgi odağı haline gelen ve başarılı iş insanı olarak hayatının belgesel filmi çekilen Okan Canbolat Türkiye ve Adana’nın gururu olmaya devam ediyor. Canbolat, aynı zamanda kendi alanında bir ilki de başararak, IMDB’de filmi için bir hayli yüksek puan alarak, Avustralya dışında Amerika, Kanada, Yeni Zelanda gösterime girmesini sağladı.

 

 

 

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.