Çay, “Ekiplerimiz artık Adana’nın yüz akı”

Çay, “Ekiplerimiz artık Adana’nın yüz akı”
Yayınlama: 01.08.2022
A+
A-
(HABER MERKEZİ)-TOROS-Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, sosyal medya hesabından paylaştığı yazı ile belediyenin geldiği başarı noktasından bahsederek ‘personellerine’ teşekkür etti.
Sosyal medya hesabından bungalov ev fotoğrafı koyarak paylaşım yapan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, sürekli üretim halinde bulunan atölye hem ekibine teşekkür etti hem de 3 dönemdir desteğini eksik etmeyen Pozantılı hemşerilerine şükranlarını sundu.
“KAZANIMLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”
İşte Başkan Mustafa Çay’ın o paylaştığı yazı…
“Pozantı Belediyesi Atölye Ekiplerimizin emeğine sağlık. Biz ürettikçe Pozantı ilçemiz turizmden hak ettiği payını almaya başladı. Vizyon sahibi bir bakış açısı ile 13 yıldır sürdürdüğümüz hizmet anlayışımız ve kazanımlarımızla gurur duyuyoruz. Bir çıtayı bile parayla alan belediyeden bugün mazot hariç ihalesi olmadan kurduğu atölyelerde her bir şeyi kendi üreten, ürettiren, tüm inşaat faaliyetlerinde kabasını kendi yapıp ince işleri ustalarına yaptıran bir belediye haline geldik çok şükür. Aldığımız ilkeli kararlar ile bütçemizi koruduk. İstihdamı artırdık. 154 personele ekmek veren; maaş, ikramiye ve mesailerini her ay ödeyen bir belediye oluşturduk. Bu ilkeli duruş herkese kazandırmakla kalmadı, alışverişimizi yaptığımız Pozantı esnaflarımıza da soluk oldu. Ticari işletmelerimizle konuşulur hale geldik. Garajımızda bulunan ulaşım araçlarımızda %90 değişim ve modernize sağladık. Yaşam alanlarını nerdeyse yüzde yüze katladık. Bize inanan ve 3 dönemdir desteğini üzerimizden eksik etmeyen değerli Pozantılı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Bugün Pozantı’da bir şey değiştirerek çok şeyin değişmesine sebep oldukları için asıl alkışlanması gereken kendileridir. Bizi halkımızın inancına karşı mahcup etmeyen Rabbime şükürler olsun. Bu da Belemedik Butik Otelimiz etrafında yapımına devam ettiğimiz Bungalov Evlerimizin ilkinin bugünkü hali. Pozantı Belediye ekiplerimiz artık Adana’nın yüz akı elhamdülillah.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.