Çalışkan, “Bu milleti yenemezsiniz”

Çalışkan, “Bu milleti yenemezsiniz”
Yayınlama: 15.07.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak şehitlere rahmet, gazilere şifalar diledi.

Başkan Çalışkan mesajında şu ifadelere yer verdi:

15 Temmuz, yüzyıllardır inandığı değerler uğruna mücadele veren bir milletin, mücadelesinden ödün vermeyeceğini dünyaya ilan ettiği bir gündür. 15 Temmuz, bir milletin “elimizde bayrağımız, kalbimizde imanımız, kulaklarımızda ezan ve selâlarımız var oldukça bu milleti yenemezsiniz” diyerek cesaretini tüm dünyaya haykırdığı gündür.

15 Temmuz 2016 gecesinde ülkemizin bekasına, milli ve manevi değerlerimize kastedilerek hain bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Darbeci zihniyetin sahip olduğu yüzlerce, binlerce silaha karşı milletimiz canı pahasına dik durmuş, dinine, vatanına, bayrağına, tarihine sahip çıkmıştır.

Bu hain ve kanlı darbe girişiminin 6. yılında bizlere düşen, milli ve manevi değerlerimize sımsıkı sarılmaktır. Çünkü görüyoruz ki topla, tüfekle başaramadıklarını bugün manevi değerlerimizi erozyona uğratarak yapmak istiyorlar.

Bu yüzden istiklâl şairimiz merhum Mehmet Akif Ersoy’un “Sahipsiz olan memleketin batması haktır, sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır!” dizeleriyle ifade ettiği sahip çıkma şuurunu evlatlarımıza, yarınlarımıza aşılamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Cenab-ı Hakk’tan vatanımızı ve tüm müslüman beldelerini bu tür felaketlerden muhafaza etmesini niyaz ediyorum. Hak davası uğruna vatanını cansiperane savunan şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.