Ç.Ü. Gündoğdu basketbol şampiyonlukla başladı

Ç.Ü. Gündoğdu basketbol şampiyonlukla başladı
Yayınlama: 24.12.2023
A+
A-

Toros (Haber Merkezi)- Çukurova Üniversitesi Gündoğdu Spor Kulübü sezona şampiyonlukla başladı. Çukurova Üniversitesi Gündoğdu Spor Kulübü U-18 takımı Büyük Erkekler liginde kendilerinden yaşça büyük sporculara karşı girdiği her müsabakadan galibiyetle ayrılarak namağlup Adana Şampiyonu oldu ve Erkekler Basketbol Bölgesel Ligine gitmeye hak kazandı. Şampiyon U18 takım antrenörü Volkan Karaca, çok çalıştıklarını ve ilk günden beri şampiyonluğa inandıklarını ifade ederek, sporcularını ve katkısı olan herkesi tebrik etti.

DR. GÖKHAN GÜNDOĞDU’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Çukurova Üniversitesi Gündoğdu Spor Kulübü baş antrenörü Emrah Kayataş, “EBBL’ ye katılacak olan takımımızı kutluyor, tüm staff ve oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Bizlere maddi ve manevi her konuda destek veren Dr. Gökhan Gündoğdu’ya çok teşekkür ederiz” dedi.

DR. GÜNDOĞDU: HERKESİ YÜREKTEN KUTLARIM

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, yıllardan beri salon sporlarında Adana’da söz sahibi olan Gündoğdu okul ve kulüp takımlarının bu sezonda şampiyonluklarla lige başlamasının sürpriz olmadığını söyledi. Dr. Gökhan Gündoğdu, “Tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi yürekten kutlarım. Şampiyonluk emek ister ve bizde emek edip bunun karşılığını alıyoruz. Sezona yeni başladık ve tüm kategorilerde şampiyonluklara talibiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.