BURAK ERDEM’DEN HAKEME TEPKİ

BURAK ERDEM’DEN HAKEME TEPKİ
Yayınlama: 12.02.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – TFF 3.Lig 4.Grupta Bitexen Adana 1954 FK ile Orduspor 1967 karşılaşmasının önüne hakem Celal Bayraklı geçti. Turuncu-Beyazlı ekibin aleyhine penaltı veren ve iki oyuncusuna kırmızı kart gösteren hakem Bayraklı’ya öfke dinmiyor.

Hakem Bayraklı, Bitexen Adana 1954 FK’nın bir de net penaltısını vermedi. Çorum bölge hakeminin böylesine önemli bir maça verilmesi tepkileri de beraberinde getirdi. En yakın takipçisi Muşspor’un 7 puan önünde zirvede bulunan Bitexen Adana 1954 FK’da gözler pazar günü saat 14.00’de Tarsus Şehir Stadında konuk edeceği Siirt İl Özel İdaresispor maçına çevrildi. Turuncu-Beyazlı ekip, bu maçı kazanarak ligde çıkışa geçmeyi planlıyor.

Bitexen Adana 1954 FK’nın Genel Kaptanı Burak Erdem, Orduspor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu. Erdem, “Bizim penaltımızı vermedi döndü onlara penaltı verip 2 tane haksız sarı kart ile oyuncumuzu attı. 2. yarı oyundan çıkan oyuncumuz İshak Kurt’ta taraftarlar su fırlattı ama ne yazık ki onu da yanlış görüp oyuncumuza kart verdi. Ayrıca rakibin 2. golünde Ordusporlu oyuncu taca çıkan topu yaklaşık 25 metre ileriden kullandı. Hakem ona da müdahale etmedi” diye konuştu.

Erdem, “Maç içerisinde Sportif Direktörümüz Cafer Elek’in 4. hakeme itirazları sonucu hakem sarı kart göstermesi için orta hakemi davet etti. Orta hakem direk elinde kırmızı kart ile yedek kulübesine koşup kırmızı kart gösterdi. 4. hakem sadece itiraz var sarı kart olması lazım deyince bu hatasını düzeltti. Lakin bu olay bize orta hakemin art niyetli olduğunun kanıtı niteliğindeydi” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.