“BUGÜN MAZBATA ALDIĞIMIZ ADLİYEDEN YEREL SEÇİMDE 5 MAZBATA DAĞILATACAK”

“BUGÜN MAZBATA ALDIĞIMIZ ADLİYEDEN YEREL SEÇİMDE 5 MAZBATA DAĞILATACAK”
Yayınlama: 11.10.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – CHP Adana İl başkanı Anıl Tanburoğlu Yeni Adana Adliye binasında düzenlenen etkinlik ile mazbatasını aldı. Mazbata töreninin ardından Adana CHP İl binasında devir teslim yapıldı. Devir teslim törenine çok sayıda parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

“PARTİMİZİN YÖNETİMİNDE TÜM ORGANLARINDA UMUT VAR”

Eski CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, “Değerli partililer, yıllarca partiye emek veren, her türlü sıkıntıda ayakta tutmaya çalışan partimizin değerli emekçileri hepinizi saygı ile selamlıyorum. Bugün Tanburoğlunun başkanlığını için kongremizi yaparak bütün çalışmalarımızı, bilgilerimizi, deneyimlerimizi yeni yönetime aktaracağız. Onların yanında her zamankinden daha da fazla sürdüreceğiz. Hepimizin bildiği gibi önümüzde çok önemli ama çok önemli bir yerel seçim var. Şunun için bildiğiniz gibi seçim, iki seçim yenilgisinin ardından yerel seçimde oldukça önem kazandı. Bu yüzden bunun bilincinde olarak, bunun farkında olarak buna uygun çalışmalar hazırlayarak önümüzdeki yerel seçimlerde o siyasal iktidarın, AKP, MHP  karşının iktidarının da açtığımız yenikleri onları iktidardan uzaklaştırmayı hedefleyen kalelerimizin sağlamlaştıracağız. Kalelerimizde yerel yönetimler, belediyelerimiz bugün bu koşullarda bunu yapma şansımız var. Kongrelerinizde,  adayımızın açıklanmasında hepimiz gördük. Şu günkü toplantıları hepimiz görüyoruz. Partimizde, partimizin emekçilerinin de, partimizin yönetiminde tüm organlarında umut var, umut yükseliyor Hepinize saygılarımı sunuyorum” diyerek ifade etti.

“BUNDAN SONRA HEDEFİMİZ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞACAĞIZ”

Anıl Tanburoğlu konuşmasında yerel seçimler hakkında önemli ifadelerde bulundu; “ Öncelikle 30 Aralık 2017 den beri görev yaptığım zaten çok öncesinde de hoca olarak gördüğümüz, siyaset duayeni olarak gördüğümüz Sayın Mehmet Çeleb’i başkanımız yönetiminde çalışmış birisi olarak görevi onun ardından devralmak benim için çok büyük gurur ve onur. Burada diğer il başkanlarımız da var. Geçmiş dönemde görev yapmış. Ve emin burada benden sonraki il başkanları da var. Benden sonra görevi yapacak olan. Onların hepsine çok teşekkür ediyorum. Sayın Mehmet Çelebiden çok şey öğrendim. Çok başarılı da bir dönem geçirdik. Bize yönetimde Adana Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak nasip oldu. Bize yönetimde bu görmüş olduğunuz binayı Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Örgütü’ne kazandırmak nasip oldu. Bize nasip olmasına çok az kalan şeyler oldu. İnşallah biz de yönetimimiz de onu yapacağız. Bugün mazbata aldığımız adliyeden yerel seçimde 5 mazbata dağlatacak. Adana Büyükşehir,  Seyhan, Çukurova, Yüreğir’de çalışan. 5 mazbatadan en az 4 tanesini alarak bir daha adliyeye  o zaman gideceğiz. Önceki dönemde görev yapan yönetici arkadaşlarım, benimle beraber de yapmış oldular. Bir kısmını benden sonra geldiler. Çok kıymetli şeyler bıraktılar bize. Onların hepsinin üzerine bir şey koymaya çalışacağız. Parti binası hepimiz açık. Partinin tüm ilçe binaları hepimize açık. Bundan sonra hedefimiz doğrultusunda kamuoyunda oluşmuş olan umutsuzluğu, bizim içimizde taşımadığımızı, bizim hedef odaklanmış şekilde, el ele, kol kola, omuz omuza, önce yerel seçim mücadelesi ve hiç bitmeyen bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yönetme irademizi ortaya koyabileceğimizi düşünüyorum. Bu süreçte hepinizin desteklerini bekliyorum. Sayın Çelebi Başkanıma ve yönetimine çok teşekkür ediyorum.”

 

 

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.