Bozan, Futbolun dışındaki branşları da kucaklıyoruz

Bozan, Futbolun dışındaki branşları da kucaklıyoruz
Yayınlama: 22.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan, basın mensupları ile bir araya geldi. Bozan, ASKF olarak futbolun dışındaki branşları da kucakladıklarını söyledi.

ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan, Yüreğirgücü, Yapı Meslek, Kabasakal Gençlik, Toroslar 1922, Çukurova Press Havuzlubahçe, Şampiyon Çocuk, Deveci Gençlik, Gülpınar ve Dağlıoğluspor ekiplerinin yeni sezonda Amatör Süper Ligde mücadele edeceklerini açıkladı.

Amatör spor kulüplerine nakdi yardımda bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür eden Başkan Bozan, “Kulüplerimizin yarasına merhem oldu. Çorbada bir tuz oldu. Böyle destekler amatör spor kulüplerimiz gibi bizleri de mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Deprem nedeni ile müsabakaları oynatamadıklarını belirten Bozan, şunları söyledi: “Yeni sezonda kaldığımız yerden devam edeceğiz. Amatör spor kulüplerimizi dinledik. Gelecek yıl takım sayısı artacak. 2.Amatör Küme ile 1.Amatör Kümeyi birleştirdik. Lig erken başlayacak. Sağlıklı yaşam için spor için Yeni Adana Stadında sporun paydaşları ile bir araya geleceğiz. Geleneksel hale getireceğiz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.