Borsa Lisesi Mezunları’nın Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Borsa Lisesi Mezunları’nın Cumhuriyet Bayramı coşkusu
Yayınlama: 02.11.2022
A+
A-

 

 

Borsa  Lisesi Mezunlar Derneği’nin kurulduğu günden bu yana  her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Cumhuriyet Balosu’ Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nde  büyük bir coşkuyla kutlandı.
Cumhuriyet Balosu’nda  saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Adana Borsa Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Adem Sungurtekin ve yönetimi gecenin anlamı ve önemini anlatan anlamlı bir konuşma yaptı.Sungurtekin, “Bugün burada Cumhuriyetimizin 99.kuruluş yıldönümünü kutluyoruz.Bizleri bu günlere getiren Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önderimiz ve Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyoruz. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Cumhuriyet Balomuz’da coşkulu bir bayramı kutlamanın sevincini yaşıyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından   Borsa Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Adem Sungurtekin plaket  vermek üzere Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar katılamadığından dolayı  plaketini Büyükşehir Muhtarlar Daire Başkanı İbrahim Hakverdi’ye verirken, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın plaketini  ise Başkan Yardımcısı Gökhan Üney aldı.

Havai fişek gösterilerinin ardından Türk bayraklarıyla birlikte Onuncu Yıl Marşı’nı söyleyen davetliler, gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler.

Muhteşem geceye CHP eski Milletvekili İbrahim Özdiş, Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, Memleket Partisi İl Başkanı Celal Güven, Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Azime Kocacık, Gelecek Partisi Genel Başkan Danışmanı Av.Meryem  Türktekin, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi  Av. Berfu Salıcı Yakıt, Metropol İnşaat Sasa PTA Şantiyesi Proje Müdürü İrfan Özboyunsuz,  Antiochia Döner İşletmecisi Ferhat Yandı’nın yanısıra davetliler ve üyeler katıldı. HABER:EDA ARSLAN-SERDAR AKIN

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.