“Birlikte kazanıp, birlikte yöneteceğiz”

“Birlikte kazanıp, birlikte yöneteceğiz”
Yayınlama: 23.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi, İş İnsanı Mustafa Tunç, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Partisinin Seyhan İlçe binasında miting havasında geçen basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Mustafa Tunç, “Şeffaf belediyecilik anlayışıyla Seyhan’a hak ettiği hizmeti getireceğiz” dedi.

“SEYHANLIYA HAK ETTİĞİ HİZMETİ VERECEĞİZ”

Geçmiş dönemlerde AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görevler aldığını, İl Yönetim Kurulu üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı ve hali hazırda yaklaşık 4,5 yılı bulan Seyhan Belediyesi Meclis Üyeliği görevini yürüttüğü belirten Mustafa Tunç, “Bugüne kadar elimizden geldiği, dilimizin döndüğü kadarıyla, ulaşabildiğimiz kadarıyla gelen taleplere, sorunlara kulağımızı kapatmadan çözümü konusunda üzerime düşeni en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Bir seçim atmosferine giriyoruz, Allah bizi mahcup etmesin. Mesleğim ve geçmişimiz itibariyle bir tecrübe edindim. Bu tecrübeyi Seyhan Belediyesi’nde 4,5 yıllık Meclis Üyeliği yaptığım süreçte Seyhanlıya daha fazla hizmete dönüştürebileceğimizi çok rahat gördüm. Önce Yüce Allah’ın izni, büyüklerimizin takdirleriyle, teşkilatlarımızın olurları, Cumhur İttifakı’mızla birlikte ve kıymetli teşkilat mensuplarımızın, dostlarımızın, ailelerimizin desteğiyle Seyhan Belediye Başkanlığına talip oldum. Yüce Allah bizi mahcup etmesin. Bu çıktığımız kutlu yolda birliğimiz, dirliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” diye konuştu.

“SEYHAN’I AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNE KAVUŞTURACAĞIZ”

“İnancımız ve yapımız gereği ben demekten ziyade, hep biz olmayı tercih ettik ve bundan sonra da hep biz olacağız” diyerek sözlerine devam eden Seyhan belediye Başkan aday adayı Mustafa Tunç, ”Bu toplantıda vermiş olduğum sözü hepinizin huzurunda Seyhanlıya, Adanalıya veriyorum. Mesele bir koltuk meselesinden ziyade, Seyhanlının 10 yıldır kaybetmiş olduğu, hizmetten uzaklaşmış olduğunu gördük ve maalesef Seyhanlı olarak bizlerde yaşıyoruz, 52 ilden büyük 800 bin nüfuslu Seyhan ilçesinin çok daha iyi hizmetleri hak ettiğini birebir yerinde şahit olduk. Çok ciddi bütçelerle halkın günlük yaşamını kolaylaştıracak hiçbir hizmete dönüştürülmeyen, çarçur edilen bir 10 yılı yaşadık. Dolayısıyla önümüzdeki süreç içerisinde öncelikle hepimiz samimiyetle ve Seyhan’ı, Adana’yı bütün belediyelerle olmak üzere Cumhur İttifakı birlikteliğiyle AK Parti belediyeciliğine kavuşturacağız. Buna inancımız tamdır ve bu yola da inandığımız için çıktık. Önce Allah’a, sonra da sizlere güvenerek bu yola çıkıyoruz” ifadesini kullandı.

“BİZ KAZANACAĞIZ!”

AK Parti ailesinin büyük bir aile olduğunu, bu büyük aile ile birlikte daha güçlü olacağını ve daha güçlü yarınlarla beraber yürüyeceklerine inandığını ifade eden Mustafa Tunç, ”31 Mart günü seçimleri biz kazanacağız. Buna yürekten inanıyorum. Birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz, birlikte hizmet edeceğiz. Biz asla geldiğimiz, bulunduğumuz yeri, teşkilatlarımızı, mahallelerimizi, insanlarımızı unutmayacağız. Bundan emin olabilirsiniz” diye konuştu.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.