Bilgiç’ten kadın sanayicilere destek

Bilgiç’ten kadın  sanayicilere destek
Yayınlama: 08.09.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Kadın Sanayiciler Platformu Başkanı Ayça Çelik ile platform üyeleri Merve Sütcü, Merve Tezcan Bağış, Melike Tezcan Baran, Melike Ersoy Salcan ve İdil Baykam Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç’i makamında ziyaret ederek istişarede bulundu.

Platformun kuruluş amacı hakkında bilgi veren AOSB Kadın Sanayiciler Platformu Başkanı Ayça Çelik, “Platformumuzun temeli 8 Mart 2016 yılında atıldı. AOSB’de CEO ve üst düzey kadın yöneticilerden oluşan 70’e yakın üyesi ile Platformumuz; Kadın Sanayicilerimizin rekabet gücünü arttırmak, sürdürülebilir olmasını sağlamak, kadın çalışanların istihdamını arttırmak, gelecek nesillere daha güzel ve daha temiz bir dünya bırakabilmek amacıyla kuruldu. Bölgemizdeki kadın sanayicilerin, nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla eğitimler düzenliyoruz.” dedi.

Adana Ticaret Borsası Genel Sekreteri T. Gökhan Öztürk’ün de hazır bulunduğu ziyarette ATB’nin AOSB, ADASO ve ATO birlikteliğiyle her türlü sosyal sorumluluk projesinde yer aldıklarını belirten ATB Başkanı Şahin Bilgiç, “ Adanamızda iş kadınlarının öne çıkması beni çok mutlu ediyor. AOSB Başkanlığımızın böyle güzel çalışmalara öncülük edip, destek olmasından son derece memnunluk duyuyorum.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.