BAYNAL, TOROS TV’DE KONUŞTU

BAYNAL, TOROS TV’DE KONUŞTU
Yayınlama: 14.07.2023
Düzenleme: 14.07.2023 13:52
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Sema Başaran – Sevdamız Adana Platformu Başkanı Selahattin Baynal, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı. Baynal, “7 Temmuz Dünya Adanasporlular Günü” organizasyonuna destek olan herkese teşekkür etti.

Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Sevdamız Adana Platformu Başkanı Selahattin Baynal, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Seyhan Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Üney, Seyhan Belediyesi Spordan Sorumlu Danışman Hüseyin Arat, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi Spor Danışmanı Ergin Ulun, Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Kocaispir, Yüreğir Belediyesi Spor Müdürü Ceyhun Öktem, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül başta olmak üzere birçok ismin “Dünya Adanasporlular Günü” etkinliklerinde yanlarında olduğunu söyledi.

Sevdamız Adana Platformu olarak kuruldukları ilk günden bu yana büyük işlere imza attıklarını dile getiren Başkan Baynal, “Onurlu mücadelemizde yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Baynal, “Birçok isim bizimle beraber. Vermiş olduğumuz mücadelemize sahip çıkıyorlar. Etkinliklerimiz ve projelerimiz doludizgin devam ediyor. Sevdamız Adana Platformu olarak, günü kurtarmıyoruz. Planlı, programlı ve sistemli bir şekilde ilerliyoruz. Daha yolun başındayız. Yapacağımız çok işler var. Geleceğe umut ve güvenle bakıyoruz” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.