Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanlığı, Türkiye genelinde yaşanan belediye başkanlarının tutuklanma sürecine karşı tepkisini meydanlardan dile getirmeye devam ediyor.
CHP’nin “Başkanlarımıza Özgürlük – Adana İradesine Sahip Çıkıyor” çağrısıyla başlattığı demokrasi ve özgürlük mitinglerinin bir yenisi, 30 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’de Bey Mahallesi Muhtarlığı önünde gerçekleştirilecek.
CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, mitinge dair yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Bu akşam Bey Mahallesi'nde düzenleyeceğimiz demokrasi ve özgürlük mitingine tüm halkımızı partili partisi davet ediyoruz. Bu miting yalnız Adana'daki belediye başkanlarımızın değil bu ülkede tutuklanan gözaltına alınan on yedi belediye başkanımıza demokrasi ve özgürlük mitingidir. Bu mitinge tüm yurttaşlarımızı tüm halkımızı davet ediyoruz. Saygılar, sevgiler sunuyoruz.”