BAŞKAN TEKİN: “SEYHANLI’DAN, HİÇBİR ŞEYİ SAKLAMAYACAĞIZ”

Seyhan Belediyesi, şeffaf belediyecilik yolunda önemli bir adım atarak, ihaleleri canlı yayınlama kararı aldı.

BAŞKAN TEKİN: “SEYHANLI’DAN, HİÇBİR ŞEYİ SAKLAMAYACAĞIZ”
Yayınlama: 28.05.2024
Düzenleme: 28.05.2024 23:46
A+
A-

Seyhan Belediyesi, şeffaf belediyecilik yolunda önemli bir adım atarak, ihaleleri canlı yayınlama kararı aldı. Verdikleri her sözü tutmak için büyük bir özveriyle çalıştıklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, ihalelerin, seyhan.bel.tr web sitesi, Youtube kanalı ile sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacağını söyledi.

“ŞEFFAF YÖNETMEYE KARARLIYIZ ”

Seyhanlılara verdikleri öncelikli vaadler arasında, şeffaf belediyeciliğin bulunduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “ Seyhan’ımızı, çok aktif, katılımcı, eşitlikçi ve kamu kaynaklarının halkın yararına kullanıldığı bir anlayış içerisinde daha yaşanabilir ilçe haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemizi, açık ve şeffaf bir şekilde yönetmeye kararlıyız. Artık, ihalelerimiz canlı yayınlanacak. Vatandaşlarımız da, ihalelerimizi buradan takip edebilecek” dedi.

KURBAN KESİM İHALESİ CANLI YAYINLANDI

İhalelerin, canlı yayınlanması kararını alan ve belediye ile vatandaşlar arasında iletişim bağını kuvvetlendirmeyi hedefleyen Seyhan Belediyesi’nde ilk olarak, “Kurban Kesim” ihalesi canlı olarak yayınlandı.

Kaynak: Seyhan Belediyesi / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.