Başkan Savaş’tan Engin Elçi’ye teşekkür 

Başkan Savaş’tan Engin Elçi’ye teşekkür 
Yayınlama: 15.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay’ın UNESCO tescilli yemeklerini Adana’daki restoranının menüsüne ekleyen Engin Elçi’ye teşekkür etti

BAŞKAN SAVAŞ KONUK ETTİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay yemeklerini Adanalıların beğenisine sunan Next Republic işletmecisi Engin Elçi’yi konuk etti ve çok önem verdikleri Gastronomi turizmine katkı sağladıkları İçin teşekkür ederken, “Adana’ya gelip sizin yerinizde Hatay yemeklerimizi yiyeceğiz. Hatay Gastronomi evimizin işbirliği ile UNESCO listesine giren yemeklerimizi sizin sayenizde Adanalılar da tatmış olacak, beğeneceklerini düşünüyorum” dedi.

ELÇİ: ÇOK İYİ AĞIRLANDIK

Engin Elçi’de misafirperverliği için başkan Lütfü Savaş ve ekibine teşekkür ederek, “UNESCO Hatay Gastronomi Evi Yöneticisi İpek Aslan bizimle irtibat kurdu ve bu işbirliği ile Hatay yemeklerini listemize aldık. UNESCO Hatay Gastronomi Evi Yöneticisi İpek Aslan bizi çok iyi ağırladı. Hatay belediye başkanı Lütfü Savaş ile görüştük ve oda işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.