Feke ilçesinde meydana gelen doğal afetin ardından yaraların sarılması ve altyapının yeniden onarılması için belediye ekipleri sahada yoğun bir şekilde çalışıyor. Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, vatandaşların yanında olduklarını belirterek, yol açma ve onarım çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü ifade etti.

Başkan Özen “Yaralarımızı Bir Bir Sarmaya Devam Ediyoruz” (3)

Sahada Hasar Tespit Çalışmaları

Yaşanan sel ve sağanak yağışların ardından Feke’de oluşan hasarlar ekipler tarafından titizlikle inceleniyor. Belediye personeli, yolların tahrip olan kısımlarını, menfezleri ve altyapı hatlarını tek tek değerlendirerek öncelik sırasına göre onarım planı oluşturuyor. Başkan Cömert Özen, “Yaralarımızı bir bir sarmaya devam ediyoruz” ifadeleriyle sürecin önemine dikkat çekti.

Saimbeyli’de doğalgaz seferberliği: Çalışmalar hız kesmeden sürüyor
Saimbeyli’de doğalgaz seferberliği: Çalışmalar hız kesmeden sürüyor
İçeriği Görüntüle

Başkan Özen “Yaralarımızı Bir Bir Sarmaya Devam Ediyoruz” (1)

Yol Açma ve Onarım Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Belediye ekipleri, hasar gören yolları açma ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yol açma çalışmaları sayesinde ulaşımın kesintisiz sağlanması ve acil ihtiyaçların karşılanması öncelikli hedefler arasında yer alıyor. Ayrıca, sel nedeniyle zarar gören altyapı ve menfezlerde yapılan çalışmalarla su tahliyesi ve taşkın risklerinin azaltılması amaçlanıyor.

Vatandaşların Yanında Olmaya Devam Ediyoruz

Başkan Cömert Özen, yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın yanında olmaya, Feke’miz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Geçmiş olsun Feke’m.” ifadelerini kullanarak, belediye olarak her zaman halkın güvenliği ve yaşam kalitesinin öncelikleri olduğunu vurguladı.

Feke Belediyesi, afet sonrası sürecin hızlı ve koordineli yönetimi için tüm birimleriyle sahada görev başında bulunuyor. Önümüzdeki günlerde hasar gören bölgelerde onarım ve iyileştirme çalışmalarının tamamlanması ile ilçede yaşamın normale dönmesi hedefleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi