BAŞKAN KOZAY MİNİKLERİN 23 NİSAN COŞKUSUNA ORTAK OLDU

BAŞKAN KOZAY MİNİKLERİN 23 NİSAN COŞKUSUNA ORTAK OLDU
Yayınlama: 23.04.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay 23 Nisan’ı çocuklarla karşıladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye kreşlerini ziyaret ederek çocukların sevincine ortak olan Başkan Kozay, kreşlerdeki etkinliklere katılarak çocuklarla bayramlaştı.

Çocuklarla sohbet eden ve onlarla oyunlar oynayıp gösterilerini izleyen Başkan Kozay, “Bu önemli günü Ata’mız, egemenliği kayıtsız şartsız devam ettirecek genç nesillere ve çocuklara emanet etmiştir. Bu büyük bayramda, onlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

MİNİKLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

Çukurova Belediyesi’nin semt kreşlerinde gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılan Başkan Emrah Kozay, miniklerin bu mutlu heyecanına ortak oldu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’ı şiirlerle, resimlerle ve danslarla kutlayan 4 ila 6 yaş arasındaki miniklerin gösterilerini izleyen Başkan Emrah Kozay, çocuklarla tek tek ilgilenerek kucaklaştı.

ÇOCUKLARDAN KOZAY’A YOĞUN İLGİ

Onlarla beraber boyama yapan, sohbet ederek eğlencelerine eşlik eden Başkan Kozay’a çocuklar yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

Çocuklara bu anlamlı günde çikolata ikram eden Başkan Emrah Kozay, miniklerle beraber şarkılar ve marşlar söyledi. Tüm kreş ve sınıfları ziyaret ederek 23 Nisan kutlaması yapan çocukların mutluluğuna ortak olan Başkan Kozay, bu özel gün ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk hakkında konuşmalar yaptı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.