BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU
Yayınlama: 24.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, gönül belediyeciliği doğrultusunda, yoğun iş temposuna rağmen her fırsatta muhtarlar ve vatandaşlarla kucaklaşmaya, ihtiyaçları yerinde tespit etmeye, talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor.

Yenidoğan Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Kocaispir, göreve geldiği günden bugüne kadar yapılan çalışmalar ve ilçede devam eden projelerle ilgili bilgi verdi. Mahalle sakinleri ile sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Kocaispir, talep ve önerileri de dinledi.

Yenidoğan Mahallesi’nde TEDAŞ ile tren hattı arasındaki bölgede imar yolu güzergâhlarından kaynaklanan mülkiyet sorunlarının vatandaşlar lehine çözümü için imar planı çalışması yapıldığını belirten Başkan Kocaispir, çalışmaları tüm ayrıntıları ile anlattı.

Ziyaret esnasında esnaf, vatandaş ve özellikle çocuklarla sohbet eden Başkan Kocaispir, vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Başkan Kocaispir’e, mahalle ziyaretinde Yenidoğan Mahalle Muhtarı Mehmet Uzunbilek ve birim müdürleri de eşlik etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.