BAŞKAN KOCAİSPİR KARŞIYAKA 1000 SOKAK’TA ESNAFLA BULUŞTU

BAŞKAN KOCAİSPİR KARŞIYAKA 1000 SOKAK’TA ESNAFLA BULUŞTU
Yayınlama: 12.10.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yamaçlı ve Güneşli Mahallesi esnafı ile bir araya geldi. Karşıyaka 1000 Sokak’ta işyerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Kocaispir, esnafa hayırlı işler diledi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, mahallelerde esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yamaçlı ve Güneşli mahallelerine giden Başkan Kocaispir’e esnaf ziyaretlerinde mahalle muhtarları da eşlik etti.

Başkan Kocaispir, Karşıyaka 1000 sokakta dükkânı ve iş yeri bulunan esnafı tek tek ziyaret etti, hayırlı işler diledi, sorunlarını dinledi. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Kocaispir, Yüreğir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yüreğir’de halkla daima iç içe olan Başkan Kocaispir, “Bugün Karşıyaka 1000 Sokak’ta hemşehrilerimizle hasbihal etme ve taleplerini dinleme imkânı bulduk. Bizim için önemli olan ve bizleri mutlu eden, her daim vatandaşlarımızın arasında olmak ve onlara hizmetkâr olmaktır. Göreve geldiğimizden bu yana da Yüreğir Belediyesi olarak ilçemize ve vatandaşlarımıza hizmet etme noktasında tüm ekiplerimizle birlikte hummalı bir çalışma içindeyiz. Hedefimiz yeni projeler ve yatırımlarla ilçemizin çehresini değiştirmek, hemşehrilerimizin hak ettiği yatırımları alması için gayret göstermek. Bu konuda bizlerden desteklerini asla esirgemeyen tüm Yüreğirli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.