BAŞKAN KOCAİSPİR GÜNE ŞANTİYEDE İŞÇİLERLE BULUŞARAK BAŞLADI

BAŞKAN KOCAİSPİR GÜNE ŞANTİYEDE İŞÇİLERLE BULUŞARAK BAŞLADI
Yayınlama: 08.09.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, günün ilk ışıkları ile birlikte belediye şantiyesinde işçilerle buluştu. İşçilere elleri ile çorba ikram eden Başkan Kocaispir, deprem tazminatının yıl sonuna kadar uzatılacağı müjdesini verdi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, sabah erken saatte şantiyede mesaiye hazırlanan işçileri ziyaret ederek sürpriz yaptı. Birim müdürleri ile birlikte şantiye ziyaretini gerçekleştiren Başkan Kocaispir, işçilere elleri ile çorba ikram ederek beraber kahvaltı yaptı.

Daha sonra şantiyeyi gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kocaispir, burada işçilere hitaben yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı kararı ile şubat ayında başlatılarak 6 ay süre ile deprem bölgesindeki kamu görevlilerine verilen aylık 2.059,99 TL deprem tazminatının yıl sonuna kadar uzatılacağı müjdesini verdi.

Yeni yıl ile birlikte işçi maaşlarında önemli bir düzenleme yapılacağını belirten Başkan Kocaispir, “Biz Yüreğir Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Yüreğir’imize ve 107 mahallemize hep birlikte hizmet ediyoruz. Daha güzel, daha modern, daha yaşanabilir bir Yüreğir için adanmışlık ruhuyla fedakârca ve özveriyle çalışan tüm emekçi kardeşlerime teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.