Başkan Kanlı: Vatandaşlarla dalga mı geçiyorsunuz?

Başkan Kanlı: Vatandaşlarla dalga mı geçiyorsunuz?
Yayınlama: 26.06.2023
Düzenleme: 26.06.2023 15:51
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, geçtiğimiz günlerde emekli personele ve çalışanlara olan borçların ödenmesi bahanesiyle Meclisten borçlanma yetkisi isteyen, Cumhur İttifakı Meclis Üyelerinin yetki vermemesi üzerine “Adanalı bu ayak oyunlarını unutmaz” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın şimdi ise tüm borçların ödeneceğini açıklamasını “Büyük bir ciddiyetsizlik” olarak nitelendirdi.

Başkan Yusuf Kanlı şunları söyledi:

“Adanalı sinekten, çöplükten, su baskınlarından, pis kokudan, niteliksiz ulaşım hizmetinden, saatlerce otobüs beklemekten, ekmek kuyruklarından, bozuk yollardan, militan tavırlardan, insanlara hakaretten bıktı usandı ama Sayın Zeydan Karalar’ın derdi, gündemi tiyatro oynamak.

11 milyar liradan fazla bir bütçe varken ‘Para yok’ diyerek borçlanma yetkisi isteyen, Meclis haklı olarak yetki vermeyince, gülerek ‘Bayram öncesi tüm borçları ödeyeceğim’ diyen aynı kişi. Adanalıya kimin ayak oyunu oynadığı bir kez daha belli oldu.

Adana’nın düştüğü hallere bakın. Siz vatandaşlarımızla dalga mı geçiyorsunuz? Bu nasıl bir yönetim anlayışı? Bu ne ciddiyetsizlik! Var olan paraya yok demek, ödemeleri geciktirmek suretiyle çalışanlara, emeklilere zulüm etmek kabul edilemez. Sayın Karalar’ı belediye başkanına yakışır ciddiyete ve Adanalılara, vatandaşlara saygıya davet ediyorum.

Sayın Karalar, dört yıldır partizan bir anlayışla, derdi sadece evine ekmek götürmek olan binlerce çalışanı sokağa attın, yerlerine ise partizan liyakatsiz insanları doldurdun. O binlerce mağdurun, çocuklarının, ailelerinin ahı yerde kalmaz, kalmayacak. İşte o ahlar ki insanlarla dalga geçmek isteyen tiyatrocu anlayışı böyle rezil ederken, ayak oyunu oynayanları da unutmaz, unutmayacak.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.