Başkan Erdem, “Sanki suç, günah işledik”

Başkan Erdem, “Sanki suç, günah işledik”
Yayınlama: 09.07.2023
Düzenleme: 09.07.2023 11:29
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, belediye bünyesinde çalışırken Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) kapsamında emekli olanlar ile Cumhurbaşkanlığı kararıyla ödenecek deprem tazminatı için borçlanma yetkisine karşı çıkan bazı belediye meclis üyelerine tepki gösterdi. Ceyhan Belediyesi’nin meclis toplantısında 7 benzemezin bir olup belediye hizmetlerini engellemeye çalıştığını dile getiren Başkan Hülya Erdem, “Tüm emektar çalışanlarımızın altı ay süreli deprem tazminatını ödeyebilmek için borçlanma yetkisi istedik. Sanki suç, sanki günah işledik. Yedi benzemez bir oldu Belediye Meclisi’nde; haklı talebimize duvar ördüler, engel oldular” dedi. Meclis toplantısının ardından kamuoyuna açıklama yapan Başkan Erdem, Belediye Meclisi’nde alınan kararla, borçlanma yetkisini öngören teklifin reddedildiğini bildirdi.

“HALKA HİZMET, HAKKA HİZMETTİR”

‘Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır’ anlayışıyla gece gündüz demeden, yılgınlık ve yorgunluk bilmeden, can havliyle çalışmalarına devam ettiklerinin altını çizen Başkan Hülya Erdem, “Belediye Meclisi’mizde bunun bir örneği yaşandı. Biz her zaman emeğin ve emekçinin yanında olduk. Emek yüce bir değerdir. Bu doğrultuda belediyemizde; EYT kapsamında emekli olacak çalışanlarımızın mağdur olmaması adına bir talebimiz oldu. Cumhurbaşkanlığı Genelgesi doğrultusunda, emektar çalışanlarımızın 6 ay süreli deprem tazminatını ödeyebilmek için borçlanma yetkisi istedik. Sanki suç, sanki günah işledik. Yedi benzemez bir oldu, Belediye Meclisi’nde oldukça haklı talebimize duvar ördüler, engel oldular.”

“YILGINLIK YOK”

Başkan Erdem, “Belediyemizde çalışma barışının korunması, halkçı hizmetlerimizin kesintisiz sürmesi, emek ve özgürlük kapsamında hakların verilmesi için kimse önümüzde duramaz. Biz şanlı hizmet bayrağını Ceyhanlının gönlüne taşımış, onlardan aldığımız güç ve destekle yolumuza durmadan devam etmenin onurunu yaşıyoruz. Kim coşkun akan hizmet selinin önünde durabilir? Herkes işine bakacak biz çalışmalarımızı aralıksız sürdürüp destan yazmaya devam edeceğiz. Boyun eğmek yok, yılgınlık yok. İşimiz hizmet gücümüz millet” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.