Bakan Yerlikaya’dan MHP Adana İl’e ziyaret

Bakan Yerlikaya’dan MHP Adana İl’e ziyaret
Yayınlama: 12.11.2023
A+
A-

TOROS-(HABER MERKEZİ)–İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve Yönetimine ziyarette bulundu.

ADANA AK PARTİ HEYETİ EŞLİK ETTİ

“Türkiye’nin Huzuru Toplantısı” adıyla düzenlenen programa katılmak üzere Adana’ya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Adana İl Başkanlığı’na da ziyarette bulundu. Yerlikaya’ya İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, Ak Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Ak Parti Milletvekilleri Abdullah Doğru ve Ahmet Zenbilci eşlik etti.

BAŞKAN KANLI VE MHP HEYETİ KARŞILADI

Bakan Yerlikaya ve beraberindeki heyeti MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, İl Divan Kurulu Üyeleri ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Çukurova İlçe Başkanı Umut Kapucugil, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Eyüp Akbulut, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ile birlikte karşıladı. KAÇEP’ten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Leyla Üçkardeşler İğci, Yerlikaya’ya çiçek takdim etti.

“MÜCADELE HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, diğer illerde olduğu gibi Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olan Adana’da da halkın huzurunu, güvenliğini korumayı öncelikleyen çalışmalara devam edeceklerini; terör örgütlerine, çetelere, düzensiz göçe karşı mücadelenin hız kesmeden süreceği mesajını verdi. Yerel seçim sürecine de atıfta bulunan Yerlikaya, Cumhur İttifakı’nın “Makam, mevki, sen-ben demeden” birlik ve beraberlik anlayışı içinde çalışmasının önemli olduğunu vurguladı.

YUSUF KANLI’DAN YEREL SEÇİM MESAJI…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Başkan Kanlı, Adana’da Cumhur İttifakı olarak büyük bir uyum içinde çalıştıklarını, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimde başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere yanında 15 ilçe belediyesini de kazanmayı hedeflediklerini kaydetti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.