BAKAN VEDAT IŞIKHAN, BAŞKAN KOCAİSPİR’İ ZİYARET ETTİ

BAKAN VEDAT IŞIKHAN, BAŞKAN KOCAİSPİR’İ ZİYARET ETTİ
Yayınlama: 07.03.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Bir dizi ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Adana’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Yüreğir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Adana Milletvekilleri Sunay Karamık, Abdullah Doğru, Faruk Aytek ve AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı hazır bulundu.

Bakan Işıkhan’ı hem Yüreğir’de hem de Adana’da ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Yüreğir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, belediyenin 5 yıllık süre içerisinde ilçede hayata geçirdiği projeler ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da “Adana’nın ülkemizi Türkiye Yüzyılı’na taşıyacak olan ekonomik ve sosyal gücümüzün öncüsü olacağına inanıyorum. Adana, önümüzdeki yüzyılda endüstrinin, üretimin, tarımın, hayvancılığın başkenti olacak” diyerek Başkan Kocaispir’e çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Kocaispir ziyaretin sonunda Bakan Işıkhan’a Adana tesbihi takdim etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.