Bakan Uraloğlu’ndan MHP Adana İl Başkanı Kanlı’ya ziyaret

Bakan Uraloğlu’ndan MHP Adana İl Başkanı Kanlı’ya ziyaret
Yayınlama: 11.06.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ak Parti heyetiyle beraber Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve yönetime ziyarette bulundu. İl Başkanlık binasında gerçekleşen ziyarette Bakan Uraloğlu’nu MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, İl Yönetimi, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte karşıladı. Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay, Ak Parti Milletvekilleri Sunay Karamık, Ahmet Zenbilci ve Abdullah Doğru’nun eşlik ettiği Bakan Uraloğlu’na köstekli saat, Adana şalvarı ve yeleği hediye eden Başkan Yusuf Kanlı, il binasına kazandırılan yeni hizmet alanlarını gezdirerek bilgi verdi.

“Ülkemize daha çok hizmet edeceğiz”

Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Salonu’nda MHP kadrosuna hitap eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimleri Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, milletin de desteğiyle kazandıklarını vurguladı. Uraloğlu, şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın yönetiminde bizler, Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin Devlet Hocamızın duruşuyla beraber ve Cumhur İttifakı’mızdaki diğer partilerimizin destekleriyle beraber Allah’ın izni, milletimizin desteğiyle iki seçim sürecini de sağ salim geçirmiş olduk. Cumhur İttifakı olarak tabiri caizse yedi düvelin saldırılarına karşı elde ettiğimiz bir başarı var. Ülkemize daha çok hizmet edeceğiz. Biz bu yükü sırtımızda, omuzlarımızda hissediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bize bunu emrediyor.

İlk seyahatimizi Adana’ya yaptık. Hep beraber ekip ruhuyla, Cumhur İttifakı olarak birlikte yürümeye devam edeceğiz. Önümüzde yerel seçimler var. Sahillerdeki kırmızı renkli ve turuncu renkli illerimiz var. Ak Parti’mizle MHP’mizle, diğer partilerimizle birlikte kazandığımız yerlere inşallah Allah’ın izniyle ilaveler yapacağız. Çünkü bu bölgenin duruşu kıymetli. Buraya Sayın Cumhurbaşkanımızın, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Hocamızın verdiği önem belli. Bizler de Ulaştırma Bakanlığı olarak üzerimize düşeni  yapma gayreti içinde olacağız.”

Yusuf Kanlı’dan birlik, beraberlik mesajı…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti. Yeni görevinden ötürü Bakan Uraloğlu’nu tebrik eden Kanlı “Köprünün açılışında da birlikte olmuştuk. Sizleri tanımaktan onur ve mutluluk duydum. Üstlendiğiniz görevden ötürü sizleri tebrik ediyorum, Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Adana’da da Cumhur İttifakı ruhunun diri tutulacağı mesajını paylaşan Başkan Yusuf Kanlı “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Ankara’da ortaya koydukları birlik, beraberlik ruhunu, uyum ve ahengin aynısını Adana’mızda yaşatmaya devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.