Bakan Akar, NATO’nun kuracağı ikinci 4 bin kişilik çadır kentte incelemelerde bulundu

Bakan Akar, NATO’nun kuracağı ikinci 4 bin kişilik çadır kentte incelemelerde bulundu
Yayınlama: 01.04.2023
A+
A-

(AA) – Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO tarafından Antakya’nın ardından Defne ilçesinde de kurulması planlanan 4 bin kişilik çadır kent alanında incelemelerde bulundu.

Bakan Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay’da sürdürülen yardım faaliyetlerini yerinde inceledi.

Orgeneral Güler ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ile Defne ilçesine giden Akar, NATO tarafından Antakya’nın ardından Defne’de kurulması planlanan 4 bin kişilik çadır kent alanında incelemelerde bulundu.

Tesviye çalışmalarını takip eden Akar, yetkililerden bilgi aldı, talimat verdi. Daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesince Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin katkılarıyla yapılan Sağlık Bakanlığının Kocaeli Hastanesini de ziyaret eden Akar, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti, faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.

Bakan Akar daha sonra da Büyükdalyan Geçici Konaklama Merkezi, Topal Dursun Yıldırım Konteyner Kenti ve Türkiye-Katar Kardeşlik Konteyner Kentini ziyaret ederek depremzedelerle bir araya geldi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.