Babalar ve çocuklar sabah namazında buluşuyor

Babalar ve çocuklar sabah namazında buluşuyor
Yayınlama: 10.01.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana’da babalar ve çocukları sabah namazında Adana Çukurova Akşemsettin Camii’nde saf tuttu.

Adana İl Müftülüğü tarafından her hafta değişik mahallelerde, farklı camilerde, ailece sabah namazı buluşmalarının bu haftaki adresi Çukurova İlçe Müftülüğü Akşemsettin Camii idi.

Programa İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Çukurova Müftüsü Kadir Demirlenk, Hac ve Umre Müdürü Ali Hançer, daire personelleri, din görevlileri , çocuklar, gençler ve vatandaşlar katıldı.

Sabah namazı öncesi cami görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim okundu, ilahi ve kasideler seslendirildi.

Sabah namazının kılınmasının ardından programa katılan çocuklar, gençler vatandaşlarımız topluca yapılan tesbihata iştirak ettiler ve ardından Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı’nın sohbetini dinlediler.

Sabah Namazının Önemine değinen Müftü Taşcı, insanların birçoğunun gaflet içerisinde uyuduğu bir vakitte, hatta bir kısmının da isyanlarla maalesef gecelediği bir anda sıcak yataklarımızdan bizleri kaldıran, abdestlerimizi aldıran ve kendi huzurunda toplayan Allâh’a hamdederek sözlerine başladı.

Adana İl Müftülüğü İlahi Ekibinin ilahileri, seçkin hafızlar tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilâvetleri ile duygulu anlar yaşayan vatandaşlarımız programın sonunda Müftü Taşcı’nın yapmış olduğu duaya hep birlikte amin dediler.

Programın sonunda katılımcılara sıcak çorba ve çay ikram edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.